Darko Lazić urlao doktorima: Dajte mi drogu ili ću se ubiti

Darko Lazić u nedelju veče doživeo je najveću apstinentsku krizu od 23. oktobra, kad je imao tešku saobraćajnu nesreću. On je urlao na intenzivnoj nezi, gde se i dalje nalazi, i pretio da će sebi oduzeti život ukoliko mu doktori ne donesu kokain.

Pevač je zapomagao iz sveg glasa, zbog čega je osoblje moralo da ga izoluje i udalji od ostalih pacijenata, koje je svojim kricima uznemirio.

‘ Ceo dan je govorio da se fizički oseća loše, da ima trzavice, da mu trne organizam, a uveče, stanje mu se naglo pogoršalo. Počeo je sve lošije psihički da se oseća, a anksioznost je porasla do te mere da je uznemirio sve pacijente na intenzivnoj nezi. U tom trenutku do njega je dotrčao jedan od četvorice čuvara koji ga redovno obilaze i brinu o njegovoj bezbednosti, a on mu je tražio ili drogu ili doktora. Kad je lekar stigao, Darko je počeo da rida i da ga moli za kokain uz objašnjenje da mu je jako loš’’, rekao je izvor za Kurir i dodaje da je , shvativši da doktor neće da mu pomogne, napravio haos.

‘’Počeo je da urla i nastavio da traži kokain. Bio je sav crven u licu, ridao je, pokušao je da ustane. Bilo je jezivo posebno kad je počeo da uzvikuje: “Dajte mi drogu, ubiću se ako mi ne date drogu! Bolje da se nisam probudio iz kome, ne bih osećao ovo. Dajte mi nešto da me uspavate, ne mogu ovo više da izdržim.” Doktor je morao da reaguje i da mu, osim lekova za bolove, da i jaka sredstva za smirenje. Njegov krevet pomerili su u ćošak kako bi bio dalje od ostalih pacijenata da ne bi morali da ga gledaju u tom stanju. Odmah sutradan je pozvan i psihijatar, koji je razgovarao s njim’’, kaže izvor.

Apstinentska kriza jako je neprijatna, a u pevačevom slučaju naročito jer doktori trenutno ne rade na njegovom skidanju s droge, već na saniranju teških povreda koje je zadobio u udesu.

Zbog očiglednog problema koji ima njegova porodica se raspitivala o ceni i načinu lečenja u privatnoj Specijalnoj ruskoj bolnici za lečenje bolesti zavisnosti Dr Vorobjev, saznaje Blic, gde lečenje od 12 dana košta 7.000 evra.

 

 

Povezane vesti