Prati nas

Vesti

Darko Lazić uskoro izlazi iz bolnice?

 

S obzirom na to da se dobro oporavlja, kao i da ima veliku želju da izađe iz bolnice, postoji mogućnost da Lazića lekari uskoro otpuste na kućno lečenje. Kako je otkrio izvor blizak Darku, na sopstveno insisitranje, pevač bi mogao uskoro da izađe iz bolnice.

“Lazić je poslednjih deset godina radio i najveće praznike nije provodio u krugu porodice. Igrom slučaja, ove godine ga je zadesila teška saobraćajna nesreća i zbog toga neće moći da uveseljava svoju publiku. Svestan činjenice da u narednom periodu neće biti sposoban za rad, Lazić je razgovarao sa roditeljima da se dogovore sa doktorima da ga puste kući. Branka i Milan nisu bili za to jer im je najbitnije da se on što pre oporavi i da je bolnica najbolje rešenje za to, ali Darko je insistirao. Oni ne mogu da ga odbiju i obećali su da će porazgovarati. Za njih bi najveća sreća bila da svi budu zajedno, pa postoji šansa da će mu ispuniti tu želju, samo ako se njegovo stanje ne pogorša,” tvrdi izvor Srpskog telegrafa koji dodaje da mu dodatnu snagu daje činjenica da mu je verenica Marina Gagić trudna te da će postati otac po drugi put.

“Pošto će dobiti drugo dete, Darko tek sad ima snage i volje za borbu. Jedva čeka da se oporavi, razvede od Ane Sević i oženi se verenicom Marinom. Iako se pisalo da neće moći više da peva, on već pevuši po bolnici i planira da se posveti karijeri čim stane na noge,” zaključio je izvor.

Inače, mediji su javili da je Darkova devojka Marina pre nekoliko dana saznala je da je u drugom stanju, na početku trećeg meseca trudnoće.

“Marina nije dobila redovan ciklus, ali je mislila da je to posledica stresa koji je doživela usled Darkove nesreće 23. oktobra. Međutim, pregled je pokazao da nije u pitanju to, već trudnoća. Ona je počela da plače, nije mogla da veruje šta čuje i šta se dešava. Naravno, odmah je vest saopštila svojoj i Darkovoj porodici”, kaže izvor.

“Darko je pre dva dana saznao. Plakao je i smejao se u isto vreme. U ovakvoj situaciji, u kojoj se on nalazi, lepšu vest nije mogao da čuje. Sasvim sigurno da mu je to dalo još veću snagu i vetar u leđa da se bori da se što pre oporavi”, dodaje izvor.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top