in

Darko Lazić zaboravio ćerkicin rođendan

Darko Lazić je očigledno zaboravio datum kada je rođenjo njegovo prvo dete, ćerkica Lorena, pa je nije ni pozvao ovog bitnog dana.

’’Darko se nije pojavio ni na rođendanskom slavlju koje je Ana sama priredila u čast Loreninog rođendana, a koje se desilo desetak dana pre pravog datuma rođenja. Navodno, bio je sprečen da dođe zbog unapred zakazanog nastupa’’, otkriva izvor i dodaje:

‘’Da bi se oprao zbog toga što se nije pojavio na žurki, rekao je kako će on sam da organizuje drugo rođendansko slavlje za svoju mezimicu na dan njenog rođendana i kako će da joj kupi mnogo poklona, ali se to nikad nije desilo. I ne samo da nije priredio proslavu, već detetu nije ni čestitao rođendan 10. jula. Ili je zaboravio kada je rođena, ili je imao preča posla’’, priča izvor.

Ana je pokušavala Loreni da opravda situaciju, ali je ona vrlo pametna i zrela devojčica koja sve razume.

‘’Ona je dete koje sve oseća. Iako joj ništa ne nedostaje pored Ane koja se trudi da joj sve nadoknadi, pre svega ljubavlju, a onda i materijalnim stvarima, putovanjima i igračkama, ona ipak oseća da nešto nije u redu’’, ispričao je izvor za Alo.