Prati nas

Vesti

Darko poručuje: Ja više ne koristim narkotike

Darko kaže da ne želi više da se pravda

Posle turbulentnog perioda koji je Darko Lazić proživeo posle razvoda od Ane, eksplicitnog snimka na kojem se vidi kako konzumira narkotike, ali i batina koje je dobio zbog neraščišćenih računa, pevač je odlučio da promeni život iz korena.

Popularni pevač je u nedavnom intervjuu progovorio upravo o tim temama, naglašavajući da više ne koristi narkotike.

“Ne mogu više da se pravdam, ali, ljudi, ja više ne koristim narkotike. Živim normalnim životom. Pa na meni se vidi da sam srećan i da je sve u najboljem redu. Hoću da pričam i da mislim na lepe stvari u životu. Svašta sam prošao, ali ja sam normalan čovek i želim da se više prestane s tim pričama o drogi”, rekao je pevač za Kurir.

On se dotakao i veze sa novom devojkom Marinom Gagić, tvrdeći da je veoma srećan i zaljubljen, ali i dodajući da to ne znači da će uskoro stati na ludi kamen. Pevač kaže i da je potpuno preboleo razvod sa Anom Sević.

“To je definitivno iza mene. Ona ima dečka, srećno je zaljubljena, ja sam emotivno ispunjen i, što bi se reklo, sve je harmonično i lepo. Još nisam upoznao dečka moje bivše žene, ali ko zna, možda se i to desi uskoro.”, izjavio je pevač

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top