Prati nas

Vesti

Darku zbog ozbiljnih prekršaja preti zatvorska kazna

Popularni pevač Darko Lazić je u proteklih 5 godina imao oko 12 prekršajnih prijava zbog nesavesne vožnje, nakon čega je i svoj život doveo u opasnost. Nakon dugog oporavka koji mu sledi, Darko će morati da odgovara za svoje postupke. A da stvar bude još gora, zbog brojnosti prekršaja  i zato što je više puta napravio identično delo, postoji mogućnost da prekršajne prijave budu preinačene u krivičnu.

“Kobne noći kada je sleto sa puta Lazić je vozio nepropisnom brzinom od 150 kilometara na čas zbog čega će dobiti 4 kaznena poena i moraće da plati kaznu od 10 do 20.000 dinara. Da stvar bude gora, on je vozio bez vozačke dozvole, što mu donosi još 14 kaznenih poena. Međutim, to nije sve, njega čeka i novčana kazna od 100 do 120.000 dinara ili 15 do 60 dana zatvora. Darko nema mogućnost sporazumnog priznanja krivice jer ima više od dve prekršajne prijave”, rekao je izvor za Pulsonline.rs, pa dodaje:

“Darko od 2013. godine ima evidentirano oko 12 prekršajnih prijava i sve su uglavnom slične. Poslednjih pet godina gotovo da je sve vreme vozio, a da mu je pri tom bila oduzeta vozačka dozvola. Većina prekršaja je za brzu vožnju i vožnju bez vozačke dozvole, što spada među najveće kazne kada je saobraćaj u pitanju. Manji procenat su one za nepropisno parkiranje, a ima čak i jedna koju je dobio jer nije želeo da otkrije ko je vozio automobil, registrovan na njegovo ime, a koji je prošao kroz crveno svetlo na semaforu. Darko je u nekoliko navrata vozio i neregistrovano vozio i bez adekvatne dozvole. Njegov policijski dosije kada su prekršajne prijave u pitanju dovoljno govori o tome da je reč o nesavesnom vozaču, koji je na kraju sebi ugrozio život ne poštujući propise”, završava izvor.

5 komentara

5 Comments

 1. ZaZarazna

  08. 11. 2018. at 10:32

  U buvaru sa njim

 2. Racafaca

  08. 11. 2018. at 11:00

  Ne znam samo zasto pune stupce sa narkomanom, koji je svojim neodgovornim ponasanjem ugrozavao tudje zivote. Svakako nije za zaljenje.

 3. Realno

  08. 11. 2018. at 11:54

  Darko nije čovek za žaljenje. Treba žaliti za ljudima koji ginu zbog ovakvih kao Darko. Nije mi ga žao.

 4. pixie

  08. 11. 2018. at 12:44

  Mogao je da postane jedna od najvecih zvezda, a on je izabrao da bude bahato govedo.

 5. Barista

  19. 11. 2018. at 21:02

  Najžalosnije, nije jedini: Aca Lukas (svi ti znamo), Severina (šuška se po kuloarima), Petar Graša (bio u Komuni u Španiji na odvikavanju), DaraBubamara (šuška se)…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top