Dečko Britney Spears: Ona me motiviše da budem bolja osoba!

Charlie i Britney nakon Super Bowl- (foto: Britney.rs)

Dok je ona je ona jedna od najvećih pop ikona današnjice, on je jedan od trenutno najtraženijih TV producenata, a zajedno uživaju u ljubavi koju pružaju jedno drugome.

Britney Spears i njen dečko Charlie Ebersol su zajedno već nekoliko meseci, a po prvi put o njihovoj vezi je progovorio Charlie za magazin People i otkrio zašto toliko voli Britney.

Mi smo prvenstveno prijatelji. Ono što sam ja naučio od svojih roditelja (producent Dick Ebersol i glumica Susan Saint James) bez obzira na to koliko si zauzet, kuća i porodica su uvek najbitniji. Dok god se uvek vraćaš kući to je najjači magnet u tvom životu koji ti pomaže da imaš snage i ljubavi za sve u životu.” 

Svaki slobodan momenat se trude da provedu zajedno, pa je tako bilo za doček Nove godine.

Najbolji deo naše veze je kada provodimo vreme zajedno. Za doček Nove godine su nas zvali na mnoga mesta da slavimo, a moja omiljena stvar na svetu pored nje je topla čokolada. Rekla mi je ‘Hajde da napravimo toplu čokoladu i jednostavno uživamo’. To je bilo savršeno veče za mene. Ako će tako biti do kraja mog života, onda pod A imam odnos poput onog koji imaju moji roditelji i pod B biću jako srećan čovek.”

Otkad je u javnost procurela vest o njihovoj vezi, ovaj par provodi sve više vremena zajedno, od proslave Božića sa njenim sinovima Sean Prestonom Jayden Jamesom do proslave njihovih rođendana.

I dok se par trudi da svoj privatni život zadrži za sebe osim povremenih fotki i snimaka koje Britney objavi na svom Instagramu, Ebersol tvrdi da Spearsova utiče dosta na njega i da ga inspiriše.

Iskreno, način na koji se ona ophodi prema ljudima vas natera da stanete pred ogledalo i zapitate se koliko zapravo dajete ostalim ljudima. Jer ona je osoba koja se vodi sa svojim srcem i tretira ljude oko sebe koje zna i koje ne zna sigurno bolje od mene ili vas. Tako da me svako jutro motiviše da ustanem iz kreveta i budem bolja osoba” završio je Charlie.

Da li uskoro možemo očekivati da Britney stane po treći put na ludi kamen?

Povezane vesti