Prati nas

Extra

Demanti: Madonna nije pijana nastupala, sve je to bila gluma

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Madonna je skoro dobila oštre kritike medija jer je imala nervni slom tokom jednog svog nastupa. Ona je optužena da je pijana pevala, pa čak i da je pila tokom koncerta. Ovim povodom se oglasila i sama pevačica, tako što je na svom Instagram profilu postavila status jednog njenog fana koji je objasnio šta se zaprao desilo to veče.

“Poslednji teror medija protiv Madonne jeste to što su je optužili da je pila na stejdžu, što svi koji znaju bilo šta o njoj, svesni su i koliko su te optužbe smešne. Madonna je profesionalna plesačica koja je u zavidnoj formi i koja je ceo svoj život provela brinući se o svom zdravlju i telu. Ona ne pije. Ona ne puši. Ona ne koristi drogu. Ona je oduvek, od prvog dana, posvećena svojim nastupima. To je prva stvar.

Druga stvar – Madonnini nastupi su puni koerografije, produkcije koja traje 2 sata. Jedna greška i ceo šou je prekinut. Kako bi bilo ko poverovao da bi ona mogla da sabotira svoj nastup, kada zna da mora da bude precizna. Kada zna da ne sme da bude opijena. To se zove fizika. To se zove logika. Iskoristite to. Madonna nikada nije bila pijana na stejdžu. A te optužbe nisu ništa više do šovinistički pokušaji da potcene veoma uspešnu damu”, pisalo je na ovom statusu.

Send in the Clowns……….there ought to be Clowns! ?#tearsofaclown.

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Pevačica je u opisu fotografije zahvalila fanovima jer su stali na njenu stranu, objašnjavajući da je sve to zapravo bila jedna tačka.

“Hvala svima koji me podržavate. Zaista je tužno što ljudi ne znaju da prepoznaju umetnost glume i igranja uloge. Nikada ne bih izašla na stejdž pijana ili nadrogirana”, objasnila je Madonna.

2 komentara

2 Comments

  1. lojd

    15. 03. 2016. at 15:47

    Zemljo provali se..

  2. Adora

    15. 03. 2016. at 21:43

    Attention whore…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top