Search
Close this search box.

Demi Lovato pozlilo u bolnici, ima komplikacija

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pažnja medija je i dalje usmerena na oporavak Demi Lovato od predoziranja. Iako se očekivalo da uskoro izađe iz bolnice, pevačica će zbog određenih komplikacija morati da ostane na dalje lečenje.

Naime, više izvora je za People Magazine potvrdilo da je Demi imala pojedine komplikacije zbog čega joj je pozlilo ovog vikenda.

„Demi nije bilo dobro ovog vikenda. Imala je veliku groznicu i pokazivala je znakove infekcije. Trenutno prolazi kroz komplikacije koje su česte kod predoziranja. Ali zbog toga će morati da ostane u bolnici duže nego što je planirano. Ipak, očekuje se pun oporavak“, obeveštavaju izvori, piše Teen Star.

Jedan od izvora dodaje i da ima puno podršku i pažnju porodice i Wilmera.

Iako se pretpostavljalo da će Demi odmah nakon bolnice otići na rehabilitaciju, isti portal prenosi i da to više nije sigurno. Pevačica ne namerava da ode na lečenje od zavisnosti, jer kako kaže, sada ima punu kontrolu nad svojim postupcima. Iako njena porodica nije sigurna u tu odluku, još uvek ne pokušavaju da joj promene mišljenje.

„Još uvek se ne zna šta će biti sledeći korak kada izađe iz bolnice. Trenutno su svi fokusirani na njeno fizičko zdravlje“, javljaju mediji.

POSLEDNJE VESTI