in ,

Demi Moore uživala uz rakiju na beogradskom splavu

demi-moore

Demi Moore je u subotu uveče lumpovala na beogradskom splavu Blek panters! Holivudska zvezda se s prijateljima ludo provodila u srpskoj prestonici uz viski i cigansku muziku, tvrdi Toma Jovanović, frontmen popularne romske grupe.

Popularna glumica na njegov splav je stigla u većem društvu, u kojom se našla i njena bliska prijateljica, stilistkinja Maša Mandžuka.

„U subotu smo svirali i za Demi Moore na našem splavu. Došla je u većem društvu, a tu se našla i ta njena drugarica Maša. Odlično su bili raspoloženi i ostali su celu noć. Mi smo svirali, ona su celu noć đuskali,“ ispričao nam je Toma u jednom dahu.

Poznati muzičar kaže da ga je oduševila slavna glumica:

„To je žena-zmaj! Tako svetska žena, a normalno se ponaša. Delovala je kao da je naša, kao da živi u Srbiji već sto godina. Đuskala je uz ciganske pesme. Nekoliko puta smo joj na uvce svirali pesme „Prokleta je Amerika“, „Barbara“… Ove naše šatro zvezde da gledaju i da se uče kako se ponaša,“ ističe Jovanović.

„Cepala je viski, a gasila ga je „kolom“. Nije htela ništa da jede. Baš se dobro zezala,“ priča Toma, i dodaje da mu je žao što nema zajedničku fotografiju za uspomenu

„Njeno obezbeđenje nije dalo da se fotografiše. Baš su bili strogi. Ipak, razumem ih. Ona je svetska zvezda, a šta se desilo u Srbiji – ostaje u Srbiji,“ kroz smeh zaključuje poznati pevač.