Demi Mur- kako joj samo uspeva???

Večito mlada glumica Demi Mur nedavno se slikala za naslovnu stranu magazina “W“. Pored njenog neverovatnog mladalačkog izgleda, kojim se po ko zna koji put pohvalila, Demi je govorila i o svojoj vezi sa šesnaest godina mlađim glumcem Aštonom Kučerom.

demi mur1

Lepotica kaže da joj ne smeta što je uvek svi nazivaju “starijom ženom” odkad je u vezi sa Aštonom:

“Sigurno nisam prva koja je u vezi sa dosta mlađim muškarcem, ali nekako sam postala simbol takvih veza. Ne znam zašto je to tako, ali ja se samo vratim jedan korak nazad i jednostavno se trudim da iz toga izvučem najbolje.”

demi mur

A kada ju je novinar upitao šta se dešava sa njenom karijerom koja se poslednjih petnestak godina nalazi u totalnom zastoju, Demi je odgovorila:

Mnogo me nervira što ne dobijam onakve uloge kakve bih želela. Teško mi je to da priznam, ali mislim da ima veze sa mojim godinama. Jer se takve uloge, koje želim uglavnom daju glumicama od 25 do 35 godina.”

Međutim kako četrdesetsedmogodišnja glumica kaže ipak je odlučila da uzme stvari u svoje ruke, pa će se tako uskoro pojaviti u dva filma nezavisne produkcije pod nazivom “Happy Tears” i “The Joneses”.

Nikad ne bih rekla da Demi ima 47! Wow! :)

izvor: wmagazine.com

Povezane vesti

Back to Top