Search
Close this search box.

Detalji iz sudnice: Lukao odbija da prizna krivicu, Nataša zaplakala

Iz dana kada su bili zajedno

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iz dana kada su bili zajedno

Danas prepodne je u Prvom osnovnom tužilaštvu održano saslušanje Luke Lazukića i Nataše Bekvalac po njenoj prijavi za nasilje u porodici. Oboje su odvojeno saslušani, baš kao i dadilja J.M. koja je te večeri čuvala njihovu ćerku Katju.

Kako prenose domaći mediji, Luka je u sudnicu došao u društvu pet advokata. Njegovo saslušanje je trajalo nešto više od sat vremena, a pred tužiocima je ponovio da nije udario svoju suprugu.

Popularna pevačica je došla nakon svog supruga u pratnji adovkata i dadilje J.M. Njeno saslušavanje je trajalo znano duže od Lukinog. Nataša je čak tri sata davala iskaz Lukinim advokatima.

Nataša je tri sata davala iskaz i za sve to vreme su je ispitivali svi Lukini advokati. Njih petoro joj je postavljalo pitanja vezana za njihov brak, odnos, finansije i na kraju za kobnu noć kad ju je Luka tukao, a Nataša je bez problema odgovarala na sva njihova pitanja. Kasnije je njih petoro ispitivalo i dadilju Natašine i Lukine bebe. Iskaz dadilje se u potpunosti poklapa sa Natašinim’’, izjavio je izvor za Svet.

Domaći mediji dodaju i da Nataša nije uspela da zadrži suze tokom izjave. U jednom momentu, emocije su popustile pred pitanjem o porodičnom životu i ljubavi sa Lukom.

POSLEDNJE VESTI