Detalji smrti Male neveste: Šta je glumicu nateralo na samoubistvo?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumica je juče preminula u 24. godini (foto: Screenshot)

Javnost je juče šokirala vest da je mlada indijska glumica Pratyusha Banerjee pronađena mrtva u svom stanu u Mumbaju  nakon što je izvršila samoubistvo.

Bolivudski mediji javljaju da je 24-godišnja televizijska zvezda poslednjih meseci bila u velikoj depresiji zbog veze sa verenikom Rahulom Raj Singhom. Par je uskoro trebalo da se venča, ali je Pratyusha odlučila da okonča svoj život.

Pratayusha je bila verena za kolegu Rahula Raj Singha (foto: Twitter)

Na društvenim mrežama hiljade fanova izrazilo je saučešće porodici mlade glumice, a među njima je bilo i mnogo poznatih ličnosti koji su sarađivali sa Pratyushom. Čuveni bolivudski reditelj Karan Johar je na Twiteru napisao: „Ovo je tako tužna vest…ali i alpel za porodice i prijatelje onih po kojima depresija nije bolest…Počivaj u miru…“ Doktor Kumar Vishvas je izjavio: „Tragičan kraj jedne vesele, energične i talentovane devojke. Zauvek ćeš nedostajati na indijskoj televiziji, Anandi“.

Pratyusha je slavu u rodnoj Indiji stekla ulogom u seriji Mala nevesta, u kojoj je glumila Anandi do 2010. do 2013. godine. Nakon toga, počela je da se pojavljuje u rijaliti programima. 2012. godine je učestvovala u petoj sezoni indijske verzije Ples sa zvezdama, a godinu dana kasnije u Bigg Bossu, indijskoj verziji Velikog brata.

Prijatelji kažu da je bila depresivna zbog veze (foto: Twitter)
Prijatelji kažu da je bila depresivna zbog veze (foto: Twitter)

Decembra prošle godine objavljena je vest da se verila sa kolegom Rahulom Raj Singhom, a on je govoreći o njihovoj ljubavi nedavno izjavio: „Nakon što smo toliko dugo glumili zajedno u seriji, shvatio sam da možemo da provedemo i ceo život zajedno. Naša veza je dokaz da stara izreka da se suprotnosti privlače nije tačna, jer smo mi isti u svemu. Zato i nema mesta svađi u našoj vezi. Nama je najveći blagoslov to što jedno drugom čitamo misli“. Par je svoju vezu ozvaničio u rijaliti šou Power couple i tokom snimanja su delovali veoma zaljubljeno. Međutim, nakon Pratyushine tragične smrti pojavili su se navodi da je Rahul nju nedavno ostavio jer je bio zaljubljen u drugu devojku sa kojom se i verio, kao i da je prethodno bio oženjen, a ta je to saznanje nateralo glumicu da okonča svoj život.

Da li je glumac kriv za smrt svoje verenice? (foto: Twitter)
Da li je glumac kriv za smrt svoje verenice? (foto: Twitter)

Ali, najšokantniji detalj ovog tragičnog događaja je informacija koju su preneli izvori koji su se našli na licu mesta u bolnici u koju je Pratyusha dovezena nakon samoubistva. Njeno beživotno telo je, naime, dovezao lično Rahul, a zatim odmah pobegao zajedno sa njenim telefonom. Prema pisanju bolivudskih medija, policija je otvorila istragu i planira da ispita Rahula o pojedinostima koje su dovele do ove tragedije.

Pratyusha je početkom godine optužila osmoricu muškaraca da su je napali u njenom stanu pretvarajući se da su policajci, ali su optužbe povučene. Izvori bliski preminuloj zvezdi kažu i da je ona u skorije vreme bila ‘veoma depresivna’ zbog veze sa Rahulom. Na društvenim mrežama glumica nije bila aktivna od novembra meseca, a poslednji status koji je naspisala bio je izjava saučešća žrtvama terorističkih napada u Parizu.

POSLEDNJE VESTI