Nestao verenik mlade indijske glumice koja je izvršila samoubistvo

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Vereniku tragično preminule glumice izgubio se svaki trag (foto: Instagram)

Pre četiri meseca svet je potresla smrt mlade indijske glumice Pratyusha Banerjee. Ona je pronađena obešena u svom stanu u Mumbaju, i isprva se sumnjalo da je sama sebi oduzela život.

Međutim, čitav slučaj bio je prepun kontroverzi te se sada čvrsto sumnja da je verenik tragično nastradale glumice, Rahul Raj Singha, ključan za rasvetljavanje ovog samoubistva.

Policija je sprovela opsežnu istragu tokom koje je razgovarala sa 63 svedoka. Većina njih istragu je usmerila upravo na Rahula, za kojim je nedavno izdat nalog za hapšenje. Ali glavnoosumjičeni je trenutno nestao te policija ne može da ga privede. Otac mlade glumice pak smatra da Raja policija štiti i da on nije tek tako mogao da nestane.

Policija trga za Rajom koji je osumnjičen da je podstrekao samoubistvo verenice (foto: Instagram)

Pojavili su se i navodi prijatelja mladog para, te jedan psiholog tvrdi da mu se Pratyusha javila samo dva dana pre nego što je počinila samoubistvo žaleći mu se na probleme u vezi. On dodaje da je zvučala depresivno i činilo se da je sklona razmišljanju o samoubistvu. „Želeo sam da joj pomognem, makar razgovorom. Ponekad je dovoljno samo da vas neko sasluša. Tad se rešenja sama nameću. Međutim, bio je to sastanak na kojem se Pratyusha nije pojavila“.

I modni dizajner Pallavi Singh je uzburkao javnost svojom izjavom On je, naime, pod pritiskom istražitelja, priznao da ga je samo nekoliko sati nakon glumičinog samoubistva pozvao Rahul tražeći da mu obezbedi određenu količinu narkotika, među kojima je bio i kokain.

 

POSLEDNJE VESTI