Search
Close this search box.

Novi detalji smrti Male neveste: Glumica je pokušala da se ubije dva puta

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Hot Starz)

Pratyusha Banerjee, zvezda serije Mala nevesta izvršila je samoubistvo pre tri dana. Smatra se da je glavni razlog ovog tragičnog događaja njena velika depresija zbog veze sa verenikom Rahulom Raj Singhoma sada je stigao još jedan, šokantniji, podatak.

Naime, njena bliska prijateljica Sarah Kahn, otkrila je da je Pratyushu dva puta od sigurne smrti spasila kućna pomoćnica.

„Pratyusha je jednom pokušala da popije otrov, a drugi put da skoči sa balkona“, izjavila je Sara za strane medije, a prenosi Srbija Danas.

Verenik pokojne glumice je dao prvu izjavu policiji u kojoj je otkrio da je on pronašao u njihovom zajedničkom stanu. „Stanovali smo u dvosobnom stanu. Imali smo dva ključa – jedan je bio kod Pratyushe, a drugi kod mene. Kada sam ušao u spavaću sobu našao sam je kako visi sa plafona. Jako sam se uplašio. Odmah sam pozvao komšije i uz njihovu pomoć sam je odvezao u bolnicu. Mislili smo da je živa, ali nije bila. Toliko sam bio uplašen, da nisam pozvao policiju. Zvali su ih iz bolnice. Posle objave lekara, poszavo sam Pratyushinu porodicu i nekoliko naših bliskih prijatelja“, rekao jeRahul policiji.

Na oproštaju uoči sahrane pokojnoj glumici su obukli venčanicu koja je ona naručila nedavno. Pratyusha i Singh su uskoro planirali venčanje, a pre dva meseca su posetili njenu porodicu i tada je on zatražio dozvolu od njenog oca.

POSLEDNJE VESTI