Mala nevesta prebijena na smrt? (VIDEO+FOTO)

Pratyusha Banerjee ( foto: instagram )
Pratyusha Banerjee ( foto: instagram )

Vikas Gupta, indijski režiser i jedan od najboljih prijatelja preminule glumice Pratyushe Banerjee, našoj javnosti poznatoj po ulozi Male neveste iz istoimene serije, ogorčen je na medije jer, kako on tvrdi, plasiraju netačne informacije da je glumica izvršila samoubistvo, iako je po telu imala modrice netipične za vešanje.

„Ogorčen sam na čitavu situaciju i priču oko Pratyushine smrti. Svako ko ju je poznavao znao je koliko je to divna osoba, vedra, vesela i da nikada ne bi digla ruku na sebe. Zato sam bio više nego šokiran kada su mi javili da je izvršila samoubistvo,“ napisao je režiser u svom saopštenju na Facebook-u.

Uz ovo saopštenje, objavio je i fotografiju glumice pre kremacije, koju su napravili njeni prijatelji i na kojoj se vidi da Pratyusha ima neobične modrice na nosu.

„Njeni roditelji su potpuno skrhani od bola zbog ovako velikog gubitka i ne mogu da govore, ali ih i bez obzira na tu činjenicu novinari obilaze i ne pitaju ništa, već pišu ono šta im odgovara. Razne spekulacije samo pogoršavaju ovu situaciju… Priča da se ubila jer je bila u drugom stanju je strašna… Ko bi u to mogao da poveruje? Onaj ko je poznavao Pratyushu sigurno ne…,“ piše Vikas.

Reditelj apeluje na novinare da ne donose pogrešne zaključke kako je došlo do glumičine smrti. S obzirom na to da je imala modrice netipične za vešanje, producent sumnja da ju je neko mučki tukao i ubio. Zbog toga Gupta i prijatelji pokojne glumice spremaju tužbu protiv medija koji prenose netačne informacije o njenoj smrti, jer ona to, kako kaže, nije zaslužila.

„Pratyushini prijatelji i ja smo primetili da u njenoj vezi sa Raulom nešto ne funkcioniše kako treba i strašno se nerviramo jer nismo reagovali na vreme da joj pomognemo da izađe iz te loše priče… Eto, ni on nije detaljno ispitan, policija je prihvatila informaciju da su bili na zabavi do pet sati ujutru i ne dira ga… A šta ćemo sa tim što je Pratyusha zvala drugaricu usred noći, plakala i molila za pomoć?“ završio je Vikas intimu ispovest o smrti svoje prijateljice i nadovezao se na to da mediji forsiraju priču da se glumica ubila, te da su zbog toga namerno fotografisali Pratishyuino lice pre kremacije.

An Open Letter To Mumbai Mirror Sanyukta Iyer MumbaiMirror.com Mumbai MirrorWhen Being Called Superman becomes an… Posted by Vikas Gupta on Tuesday, April 5, 2016

3 Responses

  1. ne znam ko je morbidniji….ovaj sto je slikao les, ili ti tracaro sto objavljujes ovo.
    90% ljudi nije ni culo za ovu glumicu, a ti ga udavi i to na udarnim vestima. zalosno je kad neko mlad umre, ali daj ispostuj neke granice dobrog ukusa.

  2. Razumijem ja njene prijatelje, jer u trenucima velike tuge i bola osobe ne razmisljaju najispravnije, ali ja mislim da je veoma moguce da su te ozljede nanesene u nekom trenutku nakon smrti jer su je decko i komsije skidali s omce i vozili u bolnicu.

  3. Onaj ko prati sve sto se objavi o smrti glumice Pratise Banerdzi,onda zna da je Pratisa 1 aprila zvala advokata i rekla mu je da ce da tuzi svog decka za fizicko i psihicko zlostavljanje,bas tog istog dana je pronadjena mrtva.Advokat je u sudnici potvrdio da je se sastao tog dana ujutru sa Pratisom.Pisali su mediji da je abortirala,a doktori su rekli da nije istina da je imala abortus.Takodje policajci su rekli da nisu nasli nista,nikakvu maramu ili omcu da je se vesala,kao ni da nisu nasli nista oboreno na sta bi se popela da se obesi.Doktori su rekli da je imala po celom telu modrice i da na vratu nije imala tragove tj znakove da je se vesala.Onaj ko se obesi ima tragove na vratru i nema po celom telu modrice.Takodje Pratisina rodjaka takodje glumica Pudja Banerdzi je rekla da je Rahul pretio njoj (Pudji)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI