Devojka Oscara Pistoriusa bila trudna?

Reeva je bila trudna kada je Oscar ubio?
Reeva je bila trudna kada je Oscar ubio?

 

Paraolimpijac Oscar Pistorius ne prestaje da bude u centru interesovanja medija: iz dana u dan pristižu nove informacije, koje su, priznaćete, sve šokantnije i šokantnije. Prema pisanju selebriti blogera Perez Hiltona, ubijena Reeva Steenkamp bila je trudna!

“Policija sumnja da je Pisto­rius imao izliv besa zbog ilegalnih steroida koje pije, a koji su pronađeni u njegovoj kući nakon što je obavljena detaljna istraga”, kaže izvor iz policije, dodajući da pretpostavljaju šta je bio razlog ubistva.

“Policija veruje da je svađa krenula zbog Reevine veze sa Oscarovim bliskim prijateljem, zgodnim ragbistom Francois Hougaardom. Oscar je otkrio da se Reeva i Francois dopisuju, a policija je kasnije prinašla tragove njihove komunikacije na njenom iPadu. Navodno su upravo ti mejlovi bili razlog svađe koja je završena ubistvom”, završava izvor.

Navodno je Oscar bio veoma ljubomoran, pa je kada je otkrio da se Reeva dopisivala sa Francoisom, sa kojim je ranije bila u vezi, rekao da beba nije njegova i da ga je varala sa njim. Da li je ovo bio motiv ubistva, istražiće sud u Južnoj Africi.

F.Y./Tracara.com
Foto: Fhm.com

Povezane vesti

Back to Top