Devojka Oscara Pistoriusa bila trudna?

Reeva je bila trudna kada je Oscar ubio?
Reeva je bila trudna kada je Oscar ubio?   Paraolimpijac Oscar Pistorius ne prestaje da bude u centru interesovanja medija: iz dana u dan pristižu nove informacije, koje su, priznaćete, sve šokantnije i šokantnije. Prema pisanju selebriti blogera Perez Hiltona, ubijena Reeva Steenkamp bila je trudna!
„Policija sumnja da je Pisto­rius imao izliv besa zbog ilegalnih steroida koje pije, a koji su pronađeni u njegovoj kući nakon što je obavljena detaljna istraga“, kaže izvor iz policije, dodajući da pretpostavljaju šta je bio razlog ubistva. „Policija veruje da je svađa krenula zbog Reevine veze sa Oscarovim bliskim prijateljem, zgodnim ragbistom Francois Hougaardom. Oscar je otkrio da se Reeva i Francois dopisuju, a policija je kasnije prinašla tragove njihove komunikacije na njenom iPadu. Navodno su upravo ti mejlovi bili razlog svađe koja je završena ubistvom“, završava izvor. Navodno je Oscar bio veoma ljubomoran, pa je kada je otkrio da se Reeva dopisivala sa Francoisom, sa kojim je ranije bila u vezi, rekao da beba nije njegova i da ga je varala sa njim. Da li je ovo bio motiv ubistva, istražiće sud u Južnoj Africi.
F.Y./Tracara.com Foto: Fhm.com

10 Responses

  1. A ko zna sta je tu istina…Novinari vise nemaju granicu, tako da me ne cudi nista sto kazu, a isto tako i ne vjerujemu ni u sta. Jedno je sigurno: jedan zivot je ugasen na brutalan nacin, a kako ce pocinilac biti osudjen zavisi od mnogih faktora.

  2. Zasto su ga pustili kada imaju toliko dokaza protiv njega ? Nije mi jasno .

  3. Ok, sve i da ga je varala i da beba nije njegova, ne moze sebi da da za pravo da joj oduzme zivot! Svasta, mogao je ostaviti ako misli da ga vara, mogao je reci da ne zeli da prizna dete ako misli da nije njegovo, ali da je ubije nema nikakvog opravdanja.

  4. @diamonds, a u stvari…….:O
    U pravu si,mozda se samo izvlaci na to sto je bez nogu :O

  5. neko je vec napisao na prethonom postu da ljudi sa hendikepom imaju dosta kompleksa i nesigurni su i psihicki labilni. Znam to i iz licnog iskustva sa takvim ljudima.

  6. pifi uz svo duzno postovanje svima koji imaju neki invaliditet, ali potpuno se slazem sa tobom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI