Dirljiva video poruka Celine Dion na godišnjicu smrti supruga

Rene Angelil Celine Dion at Bambi Awards Gala at Congress Center (Stadthalle). Featuring: Rene Angelil,Celine Dion Where: Duesseldorf, Germany When: 22 Nov 2012 Credit: WENN
Celine sa pokojnim suprugom (foto: CNN)

Na godišnjicu smrti svog supruga, pevačica Celine Dion podelila je dirljivi video sa svojim fanovima na društvenoj mreži Facebook.

Rene Angelil je preminuo 14. januara prošle godine, nakon duge borbe sa rakom grla, koji mu je bio dijagnostikovan još davne 1998. godine.

U znak sećanja, Celine je objavila video koji sadrži slike iz detinjstva njenog pokojnog supruga, neke od njihovih najlepših zajedničkih trenutaka, kao i prikaze Renea sa njihovom decom. Na snimku se vidi kako Angelil drži njihovog tek rođenog sina Rene-Charlesa, koji sada ima 15 godina, kako grli pevačicin stomak u isčekivanju njihovih blizanaca, Eddija Nelsona, kao i kako presvlače malene dečake na velikom krevetu.

Najupečatljiviji deo videa je insert sa njihovog venčanja 1994. godine, kao i poziranje sa bokserskom legendom Muhammad Alijem i revolucionarem Nelson Mandelom.

Uz video je postavljen i opis: “Danas, 14. januara, je godinu dana kako nas je Rene napustio. Zauvek će biti u našim srcima. – Celine tim.”

Pogledate kako izgleda pevačicin tribute.

Povezane vesti

Back to Top