Search
Close this search box.

Dizajnerski mesec magazina Story

Magazin Story organizuje, po četvrti put, Dizajnerski mesec –  akciju tokom koje će u četiri nedelje svojim čitateljkama ponuditi modne komade poznatih dizajnera po izuzetno pristupačnim cenama!
Ove godine u akciji dizajnerski mesec učestvuje najviše poznatih ličnosti do sada!  U periodu od 31. maja do 21. juna, čitateljke magazina imaće priliku da po jedinstvenoj ceni od 499 dinara kupe čak četiri ekskluzivna modna predmeta, koje su dizajnirali Verica Rakočević, Boško Jakovljević, Zvonko Marković i Ivana Rabrenović. Prijatelj četvrtog Story dizajnerskog meseca je Imlek Flert hladna kafa za poneti, Flert Macchiato i Flert Cappuccino su čuveni po savršenim spojevima ukusa kojima ni najveći ljubitelji kafe ne mogu odoleti. Story dizajnerski mesec otvoriće Boško Jakovljević 31. maja, svojim izborom Oh la la baletanki za Anu Štajdohar, Anu Rađen, Anu Bebić i Anu Mitić. Dame mogu da biraju između četiri modela baletanki sa romantičnom mašnom, modernim nitnama ili pak sa elegantnim šljokicama. Već od 7. juna, čitaoci magazina Story moći će da kupe haljinu koju je inspirisana Marijom Kilibardom kreirala najpoznatija domaća dizajnerka – Verica Rakočević. Haljina je napravljena u dve atraktivne boje: elegantnoj crnoj i upečatljivoj crvenoj.
Od 14. juna u prodaji će se naći fenomenalna bela atlet majica sa originalnim printom, koju je uspešni srpski dizajner Zvonko Marković kreirao ekskluzivno za Cecu Ražnatović. Mesec mode magazina Story će se završiti potpuno originalnom torbom modne urednice Ivane Rabrenović, koja će se u prodaji naći od 21. juna. Inspirisana glumicom Ninom Janković, Ivana je torbu dizajnirala u crnoj boji sa romatičnom roze mašnom. Story će ponuditi ograničen tiraž svakog dizajniranog predmeta po promotivnoj ceni od 499 dinara. U cenu je uključen i magazin Story. Naručivanje specijalnih paketa biće moguće i putem sajtova www.story.rs i www.supershoping.rs od 24. maja, na taj način su svi zainteresovani čitaoci iz Srbije u prilici da na kućnu adresu dobiju primerak magazina i dizajnirani modni predmet, bez ikakvih dodatnih troškova.

POSLEDNJE VESTI