in

Dnevni horoskop za 28. maj 2020. godine

Rak – horoskop za 28. maj

Ako su drugi navikli na vašu pomoć, to ne znači da na vas mogu da se oslone u svakom trenutku. Vaše kolege moraju da nauče da se i sami snalaze, naročito kada vi nemate dovoljno vremena.

Neke stvari se nalaze van vaše kontrole i to vam teško pada. Ne možete da forsirate nekoga da oseća nešto prema vama ako srce kaže drugačije.

Lav – horoskop za 28. maj

Sumnjate u određene kolege da namerno šire tračeve o vama kako bi stvorili negativnu atmosferu na radnom mestu i kako bi smanjili performanse vaše kompanije na minimum.

Snalazite se i sami da se odbranite od dosadnih obožavatelja, ali ako vam treba pomoć treba da znate da možete uvek da se oslonite da najbliže prijatelje.

Devica – horoskop za 28.maj

Odgovorni ste i često preuzimate krivicu čak i zbog nekih stvari u koje niste upleteni. To ne bi trebalo da radite tako često zato što će vaše kolege uvek da vas koriste u te svrhe. Morate da budete stroži naročito prema onima koji ne shvataju svoj posao obavezno.

Ako želite da voljena osoba vaše potrebe da ponekad budete sami, i vi morate da razumete neke njene zahteve kada je reč o promenama vašeg karaktera. Morate da nađete kompromis ako želite da vaša veza opstane.

Nastavak na sledećoj strani