in

‘Dobar sam glumac jer mesec utiče na vodu u mom organizmu’


Pod uticajem meseca (foto: Instagram)
Pod uticajem meseca (foto: Instagram)

Jake Gyllenhaal važi za jedno od obećavajućih imena 7. umetnosti već više od jedne decenije, naročito nakon uloga u filmovima kao što su Dan posle sutra, Ljubav i ostale droge, Noćne hronike i mnogi drugi. Brojne nominacije i osvojene značajne nagrade govore o neospo**om glumačkom talentu, a on ima i zanimljiv odgovor o poreklu svog talenta.

„Uveren sam da na naš život utiče mnogo stvari kojih nismo ni svesni. Mislim da akumuliramo molekule iz svoje okoline. Isto tako, pošto 90 procenata našeg tela čini voda, po prirodi smo pod jakim uticajem meseca. Ako već mesec utiče na more, tj. na plimu i oseku, zašto onda ne bi uticao i na vodu u našem organizmu, odnosno na nas same?“, podelio je svoja razmišljanja 34-godišnji zavodnik koji je bio u vezi sa brojnim holivudskim lepoticama kao što su Kirsten Dunst, Reese Witherspoon, Alyssa Miller i Taylor Swift.

Uzima svoju profesiju i za ozbiljno i kao potpuni apsurd (foto: Instagram)
Uzima svoju profesiju i za ozbiljno i kao potpuni apsurd (foto: Instagram)

Strejt glumci koji su glumili homoseksualce

„Kao glumac često sam potpuno odvojen od stvarnosti, ali zato proživljavam iskustva koja mnogim ljudima nisu dostupna. Ne bih se poredio sa onima koji su bokseri ili policajci u stvarnom životu jer uvek postoji ta hijerarija važnosti, a glumci su na dnu te lestvice. Smatram, sa te strane, svoj posao potpuno apsurdnim. Potpuno sam svestan koliko je sve to smešno. Ali, u isto vreme shvatam svoje zanimanje kao veoma ozbiljno. Ma koliko gluma bila apsurdna ona izaziva empatiju“, zaključio je Jake.