Search
Close this search box.

Jake Gyllenhaal otkriva kako se osećao nakon tragične smrti Heatha Ledgera

Jake otkriva kako je na njega uticala smrt kolege Heatha Ledgera (foto: FAmeFlyNet)

Prošlo je osam godina od kako je Heath Ledger umro od slučajnog predoziranja lekovima, ali njegovog kolegu iz filma Planina Broukbek, Jakea Gyllenhaala, i dalje to veoma pogađa.

35-godišnji glumac je u intrevjuu za časopis People rekao da je smrt kolege 2008. godine imala veliki uticaj i na njegov privatni i profesionalni život. „Što se posla tiče, mislim da sam bio u godinama kada mi smrtnost nije bila baš najjasnija“, rekao je Jake. „Privatno, uticalo je na mene na način koji rečima ne mogu ni da opišem i o tome čak javno i ne želim da govorim“.

Postali su prijatelji na snimanju filma ‘Planina Broukbek’ (foto: Rex)

Gyllenhaal i Ledger u filmu Anga Leeja iz 2005. godine tumače ulogu kauboja koji se zaljubljuju jedan u drugog i obojica su bili nominovani za Oskara te godine. Tokom snimanja, Heath se zaljubio u kolegenicu Michelle Williams, sa kojom je dobio ćerkicu Matildu.

Iznenadna smrt kolege i prijatelja Jakea je naterala da shvati da je sve prolazno. „Nikakva pažnja ili veštačka ljubav koja proizilazi iz uspeha filma nije ni najmanje bitna“, priznaje zvezda filma Southpaw. „Ono što je važno su veze koje ostvarite tokom snimanja i ljudi od kojih učite dok se pripremate za film. To me je mnogo promenilo“, kaže glumac na kraju.

 

POSLEDNJE VESTI