Michele Williams se razvela nakon nepunih godinu dana braka

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kako je The Hollywood reporter preneo, Michelle Williams i suprug Phil Elverum su raskinuli, nakon nepunih godinu dana braka.

Kako je izvor potvrdio za medije, raskid je bio tih i ne preterano neuobičajen, a dogodio se početkom ove godine, nepunih godinu dana od kako su se tridesetosmogodišnja glumica i četrdesetogodišnji muzičar venčali na leto 2018.

Iako obično ne priča puno o svom životu, glumica je u septembarskom izdanju Vanity Fair-a prvi put potvrdila da su ona i muzičar vereni, ali je i objasnila da je ovo prvi put da je uspela da pronađe ljubav nakon 10 godina od smrti svog bivšeg supruga Heatha Ledgera sa kojim ima ćerku Matildu.

Nikada nisam odustala od ljubavi„, rekla je svojevremeno. „Uvek sam govorila Matildi da me je njen otac voleo pre nego je bilo ko mislio da sam lepa, talentovana ili pametna.“

Nikada nisam govorila o svojim vezama, ali Phil nije bilo ko. Voli me tako da se osećam slobodno, a kako i sama učim Matildu da uvek mora biti slobodna da bude to što jeste, srećna sam da meni neko konačno dozvoljava da budem to što jesam“ , izjavila je glumica tada.

POSLEDNJE VESTI