Emotivni oproštaj Dragane Mirković od Marine Tucaković

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je u 68. godini života. Od nje se putem Instagrama oprostila i pevačica Dragana Mirković.
„Umetnik, revolucionar, vizionar, ali pre svega-čovek. Draga moja Marina, hvala ti za sve divne tekstove, za najlepše trenutke koje smo zajedno provele, nezaboravne savete koje si mi dala, hvala ti što si ovaj svet učinila boljim mestom svojom lepotom duše i svojim talentom“, napisala je Mirković na Instagramu i dodala: „Moje misli sada idu ka tvojoj porodici, a posebno tvom sinu Laći, jer samo mi koji smo imali sreću da nas u ovom životu dodirneš svojom veličinom, možemo makar da naslutimo koliko su izgubili tvoji najbliži. Koliko god da sam vremena provela sa tobom, uvek će mi biti malo, a sa tobom odlazi čitava epoha naše muzike. Putuj sa anđelima, draga moja Marina, i nađi mir koji zaslužuješ. Voli te uvek tvoja Gaga“, dodala je ona.
Marina Tucaković se godinama borila sa karcinomom dojke. Pre nekoliko dana joj je dijagnostifikovan i koronavirus, zbog čega je bila hospitalizovana u KBC Dragiše Mišović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI