Prati nas

Vesti

Dragana Mirković: Neću da mi nečija mržnja ugrožava život

Dragana Mirković ispratila je staru godinu pod stresom, a u jednom trenutku završila je i u bolnici, gde su joj lekari ukazali pomoć i skrenuli pažnju na to da njena bolest zahteva odsustvo svake tenzije i nerviranja.

“- U svaku godinu uđem sa pregršt lepih želja za sebe i ljude koje volim, i planom da se više odmaram i manje nerviram, da posvećujem vreme kvalitetnim ljudima a ignorišem zlo, kao i da ne skidam osmeh sa lica. I uvek se desi nešto što mi pokvari te planove. Mislim da je vreme da se postaram da mi taj plan uspe,” kaže folk zvezda u intervjuu za Svet.

“Što se negativnih dešavanja tiče, ona su me samo učinila jačom i pokazala mi ko su mi pravi prijatelji, tako da je i to nešto što čini 2018. posebnom,” istakla je ona i objasnila da je ponosna na to što ima dobru saradnju sa kolegama.

“Još jedna stvar u mojoj karijeri na koju sam preponosna jeste divan odnos sa kolegama. To je pre svega međusobno poštovanje. Prijateljstvo nije toliko često, a mislim da je jedan od glavnih razloga to što mi živimo drugačijim životom od većine. Ljudi na poslu stiču prijatelje jer provode dosta vremena zajedno, upućeni su jedni na druge. Ja svoje kolege ponekad sretnem na aerodromu i na snimanjima. Prijateljstvo ipak traži da se neguje, zahteva vreme koje mi nemamo. Sa većinom kolega sam u korektnim odnosima, ono što je, po mom mišljenju, bitno jeste da poštujem svakoga ko je dobar čovek, a mislim da i mene cene mnogi pevači. Neki od njih su mi i prijatelji, recimo Lepa Brena, Šemsa, Kemal, Mile..” otkrila je ona i istakla da se više neće nervirati.

“Kada sam završila u bolnici, shvatila sam da ću morati da nađem način da se izborim sa nečijom mržnjom, ili ću dopustiti da me to košta zdravlja i ugrozi mi život. Imali smo od tada jedan, a ide i drugi Božić. Vreme je praštanja. Ja sam oprostila svima koji su me povredili u životu, ali sam i odlučila da im više neću dozvoliti da do mene dopru. Svoje emocije čuvam za ljude koji su ih vredni.”

loading...
7 komentara

7 Comments

 1. Lola

  13. 01. 2019. at 18:10

  Gargamela ima paranoju. Koga ona uopste zanima? Prodala je veru za veceru. Njeno je proslo. Neka zagrli svoju Swarovski klonju i neka se*e u nju.

 2. NIKITA SEBASTIJANOVIĆ OCOKOLJIĆ

  13. 01. 2019. at 20:37

  RASPADAS SE SELJANKO

 3. Kompleksasi

  13. 01. 2019. at 23:40

  Ova ne prestaje da kevce. A onda ce da izazove reakciju, Ceca ce da kaze par recenica, i onda ce ova da pada u nesvest, trci u bolnicu, rektalno dobija infuziju…

 4. Minaž

  14. 01. 2019. at 11:44

  Kompleksaši, ja obožavam da čitam vaše komentare. Uvek je 》IN MEDISAS RES《. U centar!!! U srž..Nekada je to ovde najbolje radio “Sunny”. Pozdrav!

 5. Kompleksasi

  14. 01. 2019. at 14:38

  @minaz, pravo u srz a i centar ?☀️?

 6. Miki

  16. 01. 2019. at 13:06

  NANOGICINI Kompleksasi i DEGENERICI@

  Ne, to TVOJA NANOGICA PROGANJA DRAGANU treba joj REKLAME zato sto je narod provalio da je jedan veliki ANONIMUS
  A NANOGICA ce posle da napravi KONFERENCIJU za STAMPU gde ce da talambara sat vremena a DRAGANA je ni TAD nece komentarisati ?

 7. Miki

  16. 01. 2019. at 13:07

  Minaž@
  I ja volim da vas zbunjujem ?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top