Drama se nastavlja: Rijana izašla iz bolnice, ali strahuje za svoj život???

Da da da… Ova priča se nastavlja i svakim danom saznajemo sve više zastrašujućih informacija. Kako pišu američki sajtovi Rijana je izašla iz bolnice, ali je jako uplašena jer joj je „dobri dečko“ Kris Brun pretio da će je ubiti! Naime, bliski prijatelji para rekli su da Krisu nije prvi put da je udario devojku i da su on i Rijana imali problema u poslednje vreme jer su se stalno svađali. Kad se desilo da je pretukao svoju devojku Rijanu (i dalje mi nije jasno kako to neko može da uradi), izrekao je dosta psovki i pretnji, ali između ostalih i da će je ubiti!!!! Kažu da se Rijana oseća dobro i nalazi se kod svojih prijatelja, jer je posle ovog incidenta bila uplašena i želela je da bude na sigurnom. Inače Krisova karijera vrlo uspešnog repera počinje polako da tone… Naime, određeni sponzori su već raskinuli saradnju sa njim, a mnoge radio stanice u SAD su prestale da emituju njegovu muziku na insistiranje njihovih slušalaca… „What goes around, comes around“ ili ako volite više na srpskom „sve se vraća, sve se plaća“….

18 Responses

  1. ja jos nisam sigurna da je ovo sve istina,bas me zanima sta ce se ispostaviti

  2. ja nju obozawam,cela mi je soba sa njenim posterima,swe njene pesme znam….i owaj majmun joj ne treba,moze ona da nadje i boljeg i lepsem…….sad znate da je takaw…………..popizd sam kad sam cuo…dusa me boli///!!:((((

  3. SeLja,isla sAm I nA RiJaNin Koncert U bg,ali owaj majmun ima da joj plati……. :(((((

  4. muzevi tuku zene svaki dan i nikom nista, a sad citava frka jer su poznati(svuda toga ima)..nikako ne odobravam i zao mi je, ali c’est la vie..

  5. Slabic i kukavica kao i svi pripadnici jaceg pola koji tuku zene.

    Zelim joj da se oporavi sto pre.

  6. Ma pomirice se oni sigurno,ali stvarno je kreten sto joj je to uradio……takve ne treba trpeti!!!!

  7. qq nmg da wjerujem da je KRIS TAKAW DEGEN………..jadna rijana…waljda brzo bude bolje….:-((

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI