Search
Close this search box.

Drama u Američkom Idolu: učesnik nasrnuo na sudiju

Zamerio se žiriju (foto: Instagram)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zamerio se žiriju (foto: Instagram)

U jučerašnjoj epizodi popularnog muzičkog takmičenja, Američki idol, zamalo je došlo do svađe kada je jedan od učesnikaQuentin Alexander, krenuo da kritikuje emisiju i nazvao je smećem!

Quentin je otpevao pesmu Lennyja Kravitza Are You Gonna Go My Way i dobio pohvale žirija, ali kada mu se na sceni pridružio voditelj kako bi od njega uzeo izjavu, mladi pevač je rekao: „Ovo je s**nje. S nama je tu dvoje najboljih vokalista, moj najbolji prijatelj sedi gore. Cela ova stvar je smeće, ali ipak ću sad ućutati.“ Kako bi malo ublažio situaciju, voditelj je pokušao da ga smiri rekavši mu da bi bilo ko može biti spasen glasanjem.

Ipak, Quentinov komentar je zasmetao jednom od članova žirija, Harryju Connicku Jr. koji je učesnikovo ponašanje nazvao nepristojnim i rekao mu da ode kući ako već nije zadovoljan. Quentin je odmah prišao žiriju i razjasnio da se njegov komentar odnosio na to što će neko od njegovih prijatelja morati da napusti takmičenje i da ništa loše nije hteo da kaže o samoj emisiji.

Pogledajte klip iz emisije:

POSLEDNJE VESTI