Družite se sa Tonyjem Parsonsom u gradovima Srbije!

Čuveni pisac posetiće Srbiju! (foto: David Levenson)
Čuveni pisac posetiće Srbiju! (foto: David Levenson)

Jedan od najpoznatijih svetskih pisaca Tony Parsons na poziv izdavačke kuće Laguna gostovaće na 59. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu. Autor bestselera Čovek i dečak ovom prilikom promovisaće roman Jedan po jedan, napeti prvi roman u novom, eksplozivnom kriminalističkom serijalu.

Svi čitaoci knjiga ovog britanskog novinara i pisca moći će da se druže sa autorom u Beogradu u sredu, 29. oktobra u knjižari Delfi SKC, od 19 sati.

Karlovačku gimnaziju i Novi Sad Parsons će posetiti u četvrtak, 30. oktobra. U 20.30 u knjižari Delfi u Novom Sadu (Kralja Aleksandra 3) družiće se sa čitaocima i potpisivati knjige.
U Nišu i Požarevcu Toni Parsons će gostovati u petak, 31. oktobra. Potpisivaće knjige u 16 časova u knjižari Delfi u Nišu (Voždova 4), a u 20.30 u Narodnoj biblioteci „Ilija M. Petrović“ u Požarevcu (Drinska 2) predstaviće svoje knjige čitaocima.

Tony Parsons u Srbiji promoviše svoj novi roman Jedan po jedan, uzbudljiv triler pun preokreta o londonskom serijskom ubici koga zbog izbora žrtava među najbogatijim žiteljima ove metropole društvene mreže počinju da obožavaju. Putevi će mu se ukrstiti sa detektivom Maksom Vulfom koji započinje bitku ne samo za razrešenje strašnog slučaja već i za sopstveni život.

Na Laguninom štandu na Sajmu knjiga u Beogradu Parsons će svoje knjige potpisivati u subotu, 1. novembra.

Roman Jedan po jedan u prodaji je u svim Laguninim knjižarama
Roman Jedan po jedan u prodaji je u svim Laguninim knjižarama

Toni Parsons je jedan od najvećih i najprodavanijih pisaca današnjice i jedan od najpoznatijih britanskih pisaca. Njegove knjige su prevedene na više od 40 jezika, a Laguna je do sada objavila dvanaest njegovih knjiga. Njegov dolazak na Lagunin štand na Sajmu knjiga, kao i gostovanje u Novom Sadu, Sremskim Karlovcima, Nišu i Požarevcu, još jedna je prilika da se svi srpski čitaoci upoznaju sa slavnim piscem i njegovim novim romanom u iznenađujućem žanru, kao i sa starim naslovima koji su ga učinili popularnim.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti