Džoni Dep danas stiže na Mokru Goru!

Devojke, jeste li spremne???? :)

dzoni emir

Kao što je i najavljeno, poznati holivudski glumac Džoni Dep gostovaće na festivalu Kustendorf na Mokroj Gori. Zajedno sa domaćinom i njegovim prijateljem Emirom Kusturicom, Džoni Dep uživaće u jagnjetini i rakiji, i zajedno će dočekati i Srpsku Novu godinu, kada će atmosferu dodatno podgrejati duvački orkestar Dejana Petrovića.

A evo šta poznati trubač kaže o repertoaru koji će svirati za Depa:

“Svirka počinje otkrivanjem spomenika i trajaće dva-tri sata. Svirat ćemo sve, od Stinga i Tine Turner do srpske muzike i filmskih pesama.”

A evo šta kaže Emir Kusturica, reditelj i osnivač ovog festivala:

“Džoni, moj veliki prijatelj, dolazi iz rodnog Kentakija gde je bio u poseti majci. Tri dana će biti gost Mećavnika, održaće nekoliko radionica sa učesnicima festivala, piće vino, gledati filmove, zajebavati se i obići lokacije na kojima će provesti deo svog života snimajući film o Panču Vilji.”

Treći Kustendorf počinje sutra u 17 časova svečanim otkrivanjem biste Džonija Depa u prirodnoj veličini. Spomenik glumcu biće postavljen u drvengradskoj ulici Ive Andrića, uz jednu drvenu banderu ispred ulaza u poslastičarnicu „Kod Ćorkana”, a njegovo otkrivanje biće propraćeno glamuroznim vatrometom.

Lepo! :)

izvor: blic.rs

Povezane vesti

Back to Top