Prati nas

Vesti

Ekipa “Domaćica” protiv Nikolet Šeridan!

Život omiljenih nam domaćica sa Vistirija Lejna postaje sve šokantniji, misteriozniji i interesantniji, a njihovi odnosi sve komplikovaniji –  i van kamere. Pre par dana Eva Longorija žalila je za tim što nije princeza (sigurno bi tako odreagovala i Gabrijel Solis), Nikolet Šeridan tužila je producenta serije, a danas stiže vest da su domaćice udružile protiv Nikolet (baš kao nekad u seriji protiv Idi Brit, koju je tumačila).

Hmmm, dosta sličnosti između serije i stvarnog života, zar ne? :)

Kako god bilo, Eva Longorija Parker, Teri Hačer, Marša Kros i Felisiti Hafman udružile se i podržale producenta i kreatora serije Marka Čerija kojeg je tužila Nikolet Šeridan.

„Bilo bi neodgovorno dopustiti da publika poveruje da učešće u ovom programu nije pravo uživanje. Nemamo saznanje iz prve ruke o tome šta je Nikolet doživela ili nije, ali mi nikada ne bismo rekle da se rad na seriji odvija u neprijateljskom okruženju“ – piše u njihovom saopštenju.

Da li je ovaj postupak glumica dodvoravanje kreatoru serije ili je zaista tako, saznaćemo kada ovaj slučaj bude rešen pred sudom.

Izvor: People.com

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. mimi

  15. 04. 2010. at 13:27

  hm…. da li ste svesni da skoro 2 cele sezone nikolet nije u seriji?

 2. Mima...

  15. 04. 2010. at 16:27

  xexe..pa serija je i lepsa bez nje xexe nzm da li je tacno to sto nikolet tvrdi ali je ipak vecina protiv nje…ona ima pravo da kaze sta zeli i da tuzi koga zeli ali ipak mozda je ona ipak celu stvar preozbiljno shvatila..kako su slatke na ovoj slicici….

 3. Filip

  15. 04. 2010. at 19:28

  Mimi nije samo jednu sezonu… PS: Ova vest ne verujem da je tacna, gledao sam intervju sa Evom, i nije rekla da je protiv Nikolet, tako da ne verujem!

 4. *gossip*

  05. 05. 2010. at 21:00

  meni je bas ruzna ova ketrin (u seriji) ill kako se vec zove….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top