Search
Close this search box.

Ekskluzivne fotke sa venčanja Maye Berović!

(foto: PR)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: PR)

Sasvim sigurno će svaki sledeći intervju Maye Berović biti uskraćen za jedno pitanje, a to je: „Kada planirate da stanete na ludi kamen“!? Na njega više neće morati da odgovara, jer je poslednjeg dana jula izgovorila svoje sudbonosno da, čoveku sa kojim je dugo u vezi i pored kojeg je sasvim sigurno, srećna i zadovoljna.


Iako su mnogi očekivali spektakularno slavlje, Maya i njen dugogodišnji verenik Alen su se odlučili za romantičnu svadbu u krugu najbliže rodbine i prijatelja.

„Nismo želeli veliku svadbu, niti smo hteli da pravimo cirkus od tog intimnog čina. Punu godinu dana smo planirali venčanje i zajednička želja nam je bila da to bude intiman čin, na plaži, u krugu najbližih ljudi. Zato je izbor pao na Rodos, prelepo ostrvo na kom smo mogli da izvedemo sve što smo želeli i zamislili“, rekla nam je Maya.

(foto: PR)

Dekoraciju za svadbu je osmislila sama pevačica, a u delo je pretvorila jedna agencija iz Londona i sve je izgledalo poput bajke. Berovićka je plenila svojom lepotom u venčanici koju je specijalno po njenoj želji uradio njen prijatelj modni kreator Marko Mitanovski, dok je fotografije radio još jedan pevačicin saradnik i prijatelj Dejan Milićević.

Iako je uzela prezime svog supruga, Maya će i dalje nastupati kao Berović, a kako je izgledala Mayina bajka ili kako mnogi tvrde „tajno“ venčanje, pogledajte na fotografijama koje su pred vama!

POSLEDNJE VESTI