Brosnan na setu dan posle vesti o smrti ćerke

Pierce na setu u centru Beograda

Nakon samo jednog dana od trenutka kada su svetski mediji bili preplavljeni vešću da je njegova ćerka Charlotte Harris preminula u 42. godini od raka jajnika, glumac Pierce Brosnan je viđen na ulicama Beograda, gde je nastavljeno snimanje filma, u kom je on glavni producent i tumači glavnu ulogu.

Iako bismo možda očekivali da će napraviti pauzu u snimanju filma Novembarski ljudi, holivudski glumac pokazao je svoju profesionalnost i posvećenost poslu i samo jedan dan nakon vesti o smrti svoje ćerke vratio se na posao. Charlotte je njegova usvojena ćerka iz prvog braka, koja je kao i njena majka Cassandra preminula od ove opake bolesti.

Inače, očevici sa seta za film Novembarski ljudi koji se snima na lokacijama u Srbiji i Crnoj Gori, tvrde da je ovih dana bilo jako uzbudljivo u najužem centru Beograda. Na samo 50 metara od Knez-Mihajlove su snimane akcione scene sa pucnjavom i jednom vrlo atraktivnom i efektnom eksplozijom automobila.

Upravo je u utorak prepodne snimana jedna od takvih scena, kada je viđen i Brosnan, za koga svi tvrde da je skroman, prijatan i pristupačan, a da se nijednog trenutka tokom svog boravka u Beogradu nije ponašao kao velika holivudska zvezda.

Hmm, mnoge zvezde i zvezdice bi mogle da se ugledaju na njega…

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top