in

Emina Jahović juri Lukasa, hoće duet sa njim


Emina Jahović je maksimalno iskoristila izolaciju da razmisli o svojim budućim planovima.

Ona je došla na ideju da obavezno stupi u kontakt sa Acom Lukasom čim se okonča vanredno stanje! Pevačica želi da što pre pozove Lukasa i da mu saopšti sve što je smislila.

„Emina obožava Lukasovu energiju! Jasno joj je da se on potpuno unosi u svaku svoju pesmu, baš kao i ona, tako da je jedino o čemu razmišlja u poslednje vreme duet sa njim,“ započinje izvor i dodaje:

„On je po njenom mišljenju jaka ličnost koja nema problem da iskaže bilo koju svoju emociju, i on to, zaista, pokazuje i na bini i uopšte u svim životnim situacijama. Baš zbog te njegove iskrenosti, Emina je ubeđena da bi njih dvoje napravili pravi bum kada bi sarađivali.“

View this post on Instagram

HEJTERI: U PRAVU STE BILI! Malo sam promukao ali ja nisam morao ni da pevam! Mogao sam i da podrigujem! A znate šta vi možete? POŠTO VAM NE BIH DAO DA MI POP. . . . TE! Možete da mi pljujete pod prozor, pod uslovom da možete da dobacite, a da se ne ubljuvate sopstvenom pljucom! MARŠ GOVNARI!!!! ACA LUKAS, VAŠA NOĆNA MORA!!!! 👿💪🖕

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

„Inače, Emina je poznata kao pevačica kojoj leže dueti. Radila je sa Joksimovićem, Merlinom, Sašom Kovačevićem, Natašom Bekvalac, Milicom Todorović… Sve su to bili hitovi koji se pamte. Zato i želi sada da radi s Lukasom jer je on ipak drugačiji, potpuno je autentičan zbog čega je Emina ubeđena da bi njihova pesma imala preko 100 miliona pregleda,“ objašnjava izvor.

„Prosto, ima osećaj da je sada pravi trenutak da radi s Lukasom! Već ima u glavi neku melodiju, razmišlja i o tekstu, ali će ga kontaktirati tek kada bude sve skockala u svojoj glavi, odnosno kada bude imala gotovu pesmu jer se ona bavi i pisanjem tekstova, ali i kompovanjem, a nema razloga da Lukas ne prihvati njenu ponudu,“ završava izvor za SCANDAL!.