in

Emina Jahović: O mom razvodu se šuškalo dok sam bila u srećnom braku


Pevačica Emina Jahović uključila se u lajv prenos, putem Instagram naloga i priznala da joj slava i popularnost stvaraju ogroman pritisak.

Ona je otkrila da joj je nekada veoma teško, da održi ljubavnu vezu zbog pritiska s kojim se nosi od strane fanova.

“Recimo, ja se zabavljam, pa me pitaju kad ću da se udam, pa kada će dete, pa kada će drugo dete. Na kraju te pitaju kada ćeš da se razvedeš, pa opet pitanje kada ćeš ponovo da se udaš. To je užasan pritisak”, pričala je Emina, a zatim pomenula bivšeg supruga Mustafu Sandala:

“Dok sam bila u braku sa Mustafom, kada nije bilo pomena da se razvedem, već se šuškalo o tome. Jako je teško boriti se sa slavom, to je nuspojava posla kojim se bavimo. Poželela sam da sam imala talenat za druge stvari da me niko ne zna”, kaže Emina, koja tvrdi da ne oseća ljubomoru, kao neke žene”.

Iako su zavist i pohlepa veoma prisutni na estradi, Emina tvrdi da je naučena da ne gaji ljubomoru prema drugim ženama i koleginicama.

“Imala sam sreće da budem u takvoj porodici da ne gajim zavist i ljubomoru prema ženama. To neke ne mogu da savladaju, vidi im se u pogledu”, zaključila je pevačica.