Search
Close this search box.

Emina Jahović podstakla glasine da je u vezi s poznatim frajerom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica i kompozitorka Emina Jahović trenutno je posvećena rešavanju razmirica s bivšim suprugom Mustafom Sandalom, za kog mediji pišu da ne uplaćuje redovno alimentaciju.

Emina, kao i obično preferira da svoje privatne probleme zadrži za sebe i uživa sa sinovima Jamanom i Javuzom, a mediji je ponovo povezuju s jednim poznatim muškarcem.

Naime, pevačica je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju Rašita Bagzibalija, uglednog turskog modnog dizajnera, i napisala:

„Srećan rođendan, dragi.“

https://www.instagram.com/p/CUw6f_KMuMm/

Rašit Bagzibali je poznato ime u svetu mode, a odnedavno i na televiziji, budući da je član žirija u takmičenju modela 1 Başka Güzel. Istakao se kao kreator visoke mode, ali i venčanica, a zanimljivo je da je dizajnirao uniforme turskih policajaca.

https://www.instagram.com/p/CTSGV7BDMr2/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e2726707-7cff-46de-bbb1-c3295cc2aba3

Pre nekoliko godina je osvojio nagradu za modnog dizajnera godine, a sarađivao je sa svetskim zvezdama kao što su Paris Hilton, Petra Nemcova, Ducen Kros.

S obzirom na to da se bavi modom, a da je Emina nedavno napravila proboj na kozmetičko tržište, spekuliše se da njih dvoje vezuju poslovne veze. Uz to, Jahovićeva godinama živi u Istanbulu i uglavnom se druži sa slavnima, pa nije isključeno ni da su Bagzibali i ona samo prijatelji iako su mediji požurili da postave pitanje da li je Rašit Eminin novi dečko. U svakom slučaju, vreme će pokazati…

Nakon razvoda od pevača Mustafe Sandala, poznato je samo da je Emina bila u vezi s turskim milijarderom Sadetinom Saranom, ali ova ljubav nije potrajala.

POSLEDNJE VESTI