Emina Jahović podstakla glasine da je u vezi s poznatim frajerom

SAZNAJ KO POBEĐUJE
U SURVIVORU PRE SVIH

Prijavi se za naš newsletter da saznaš sve!

Pevačica i kompozitorka Emina Jahović trenutno je posvećena rešavanju razmirica s bivšim suprugom Mustafom Sandalom, za kog mediji pišu da ne uplaćuje redovno alimentaciju.
Emina, kao i obično preferira da svoje privatne probleme zadrži za sebe i uživa sa sinovima Jamanom i Javuzom, a mediji je ponovo povezuju s jednim poznatim muškarcem. Naime, pevačica je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju Rašita Bagzibalija, uglednog turskog modnog dizajnera, i napisala: „Srećan rođendan, dragi.“
Rašit Bagzibali je poznato ime u svetu mode, a odnedavno i na televiziji, budući da je član žirija u takmičenju modela 1 Başka Güzel. Istakao se kao kreator visoke mode, ali i venčanica, a zanimljivo je da je dizajnirao uniforme turskih policajaca.
Pre nekoliko godina je osvojio nagradu za modnog dizajnera godine, a sarađivao je sa svetskim zvezdama kao što su Paris Hilton, Petra Nemcova, Ducen Kros. S obzirom na to da se bavi modom, a da je Emina nedavno napravila proboj na kozmetičko tržište, spekuliše se da njih dvoje vezuju poslovne veze. Uz to, Jahovićeva godinama živi u Istanbulu i uglavnom se druži sa slavnima, pa nije isključeno ni da su Bagzibali i ona samo prijatelji iako su mediji požurili da postave pitanje da li je Rašit Eminin novi dečko. U svakom slučaju, vreme će pokazati… Nakon razvoda od pevača Mustafe Sandala, poznato je samo da je Emina bila u vezi s turskim milijarderom Sadetinom Saranom, ali ova ljubav nije potrajala.

POSLEDNJE VESTI