Prati nas

Extra

Emina Jahović potvrdila raskid sa turskim biznismenom

Iako se pričalo da je ljubavi dala drugu šansu, Emina Jahović otkrila je da je okončala vezu sa turskim biznismenom Sadetinom Saradinom.

Ovo je bila njena prva veza nakon što se u februaru prošle godine razvela od pevača Mustafe Sandala.

“Raskinula sam tu vezu, to je zavšena priča, stavili smo tačku na to. To je, kako da kažem, nekako bilo i malo brzo posle braka. Imali smo mimoilaženje i mišljenja i načina života,” rekla je pevačica, naglasivši da u njihovom odnosu nema drame.

“Rastali smo se kao prijatelji, u najboljim mogućim odnosima. Mi smo odrasli ljudi. Sada sam sama, slobodna i posvećena najviše porodici i svom biznisu.”

Emina je istakla da je sve što joj se dešava sastavni deo života i da nema razloga za brigu. “Ja sam jednostavno živo biće, mogu da podnesem mnogo toga i podnela sam mnogo toga. Život nije odsustvo problema, život je sposobnost da se sa njima nosiš”, objasnila je u izjavi za emisiju Ekskluzivno.

Ona kaže da životne probleme opevala u pesmi Vukovi, koju je prošle nedelje objavila. “Imala sam mnogo brodoloma i to se vidi kroz pesmu. Ja možda delujem tako srećno, ali u meni zapravo postoji nešto drugo. To je to što se čuje kroz tu pesmu, ta pesma je sto odsto moja”, rekla je Emina.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. NIKITA SEBASTIJANOVIĆ OCOKOLJIĆ

    17. 02. 2019. at 13:01

    KOJI JE OVO PUT???

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top