Prati nas

Događaj

Emina Jahović promovisala novi album ‘Dalje’

Emina Jahović predstavila je muzičko vizuelni projekat, album Dalje, za koji je zaslužna produkcija IDJVideos. Ovo je ujedno Eminin šesti album, za koji je pevačica sama napisala tekstove, dok je ulogu producenta je poverila Darku Dimitrovu. 

Emina smatra da je do sada ovo njen najbolji album, dok mnogi muzički stručnjaci smatraju da će pesma Krava biti veći hit od Limunade. Pop diva je predstavila novi album u prisustvu medija i svojih dugogodišnjih kolega, a kako bi ostala dosledna sebi, u Kasini su se simbolično služile čokolada i limunada.

Jako smo ponosni što smo zajedno sa Eminom realizovali ovakav projekat, pomerili dosadašnje standarde i verujem da ćemo ispuniti očekivanja svih naših i Emininih fanova. Celokupna produkcija i saradnja odrađena je na svetskom nivou i jako nam je drago što je  umetnica njenog ranga upravo nama poverila vizuelni deo albuma. Smatramo da je ovo samo početak naše saradnje i produkcije najkvalitetnije muzike na našim prostorima,” izjavili su Đorđe Trbojević i Andrej Ilić iz produkcijske kuće IDJVideos.

Na promociji u Kasini premijerno je prikazan spot za duetsku pesmu sa Željkom Joksimovićem Dva aviona. koji je ujedno i četvrti singl sa albuma Dalje.

2 komentara

2 Comments

  1. acko

    24. 01. 2018. at 08:44

    Album je super! Svaka cast!

  2. Molly

    24. 01. 2018. at 11:15

    Bravo! Odlicno uradjeno Emina.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top