Prati nas

Extra

Emina Jahović se useljava u vilu dečka milionera

Emina Jahović više ne krije da je u ljubavi sa turskim milionerom Sadetinom Saranom, a sada su spremni za korak dalje u svom odnosu.

Emina je na korak do useljenja u vilu svog izabranika, u koju je prenela i dosta svojih stvari.

“Emina je dugo pokušavala da vezu sa Sadetinom drži u tajnosti, ali kada je shvatila da su njegove namere s njom ozbiljne i da njihova veza ima budućnost, rešila je da se potpuno prepusti i uživa,” počinje priču izvor blizak pevačici i dodaje:

“Brzo se pokazalo da je u njihovoj vezi sve kao u bajci jer su brzo kliknuli, pa je Emina rešila da pruži priliku takvoj ljubavi. On se veoma trudio oko nje, a najviše joj se svidelo što je okrenut porodici, baš kao i Emina.”

“Međutim, jedino što joj je smetalo jeste to što im na početku veze ni turski, ali ni srpski mediji nisu davali mira. Emina i Sadetin su se na početku veze skrivali od tabloida, a pre dva meseca su se dogovorili da to više neće raditi,” priča izvor za VIP i otkriva da je Emina u poslednje vreme sve više vremena provodi u vili svog dečka.

“Otkako su prestali da se kriju, Emina je svaki slobodan trenutak koristila da bude s njim. Tako je počela malo-pomalo da prenosi svoje stvari u njegovu vilu. Naime, budući da često prespava kod dečka, on joj je predložio da donese neophodne stvari kako bi joj bilo lakše” kaže naš izvor i objašnjava da pevačica u prvi mah nije želela da prenosi svoje stvari.

Eminu je najviše mučilo kako sinove da upozna s milionerom, te je njihov prvi susret organizovala na neutralnom terenu.

“Emina je odvela sinove Javuza i Jamana u park, u kojem im se pridružio Sadetin sa svojom kucom. Ona je bila veoma uplašena zbog njihovog prvog susreta, ali na kraju je sve bilo bolje nego što je očekivala. Kada su probili led i kada je shvatila da sa njima neće biti problema, videli su se još nekoliko puta. Čak je vodila decu i kod njega u kuću. Sadetin ih je ugostio kao pravi domaćin, pa je i večeru spremio,” otkrio je izvor za VIP.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top