in

‘Emotion’ demantovao svađu sa Anom Mihajlovski

Nije bilo skandala

Pre 2 dana u javnosti se pojavila informacija da je Ana Mihajlovski napravila skandal u producentskoj kući Emotion, u kojoj je počela svoju karijeru.

Iako produkcija tada nije želela da komentariše saznanja novinara, oni su se oglasili saopštenjem, kojim demantuju da se išta od toga dogodilo. „Ana Mihajlovski nije u radnom odnosu u firmi „Imoušn“ još od 2011. godine. Emisija Ana i Rakonjac rađena je pod ugovorom sklopljenim s njenom agencijom, a po završetku emisije raskinut je i ugovor. Ana Mihajlovski nije tražila nikakve emisije, a naročito nije bilo „vrištanja“ ili drugih skandala. Od sporazumnog raskida ugovora Ana je jednom došla u firmu i njen dolazak protekao je u prijateljskom maniru, nikako nije bio skandalozan,“ navodi se u saopštenju.

Ana Mihajlovski je dugo bila jedno od najistaknutijih voditeljki produkcije Emotion, vodivši gotovo sve emisije – od Letećeg starta, Operacije Trijumf pa do Velikog brata i Ane i Rakonjca. Učestvovala je i u dve sezone rijaliti serije Jednostavan život  sa koleginicom Marijanom Mićić.

P.Ž./Tračara