Ena Popov blista na crvenom tepihu neposredno posle porođaja

Ena blista posle rođenja ćerke (foto: Story)

Za voditeljku Enu Popov sinoćna žurka magazina Story bila je prvo javno pojavljivanje od kada je rodila ćerku Riju i moramo priznati da Ena izgleda fantastično!

Mlada mama izjavila je da joj je, posle kraće pauze, čudno da bude okružena tolikim novinarima i da mora ponovno da se navikne na gužvu i medije.

Na pitanje da li joj je bilo lako da se odvoji od bebe, harizmatična Novosađanka je odgovorila: “Po prirodi nisam paničar, ali moram priznati da mi se srce steglo kad sam je večeras ostavila sa bakom i dekom i mužem”, zatim je supruga pohvalila rečima: “Nenad nije klasičan Balkanac i veoma je požrtvovan. Sve oko bebe radimo zajedno, kupamo je, menjamo pelene, jedina stvar u kojoj ne može da učestvuje je dojenje”, u smehu priznaje Ena.

U društvo dizajnera Mladena Barona (foto: Instagram)

Svoju zavidnu postoporođajnu liniju voditeljka naziva čudom i ne ume da objasni kako su kilogrami otišli sami od sebe, ali je svakako zahvalna zbog toga. Ipak od sledeće nedelje planira uvođenje novog režima ishrane kako bi izgubila još koji kilogram i vratila se u top formu.

 

Povezane vesti