Prati nas

Vesti

Evo gde je Meghan Markle zabranjeno da se pojavljuje!

Kraljica Elizabeth odobrila je princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle da odstupe sa svojih dužnosti i budu finansijski nezavisni.

Njih dvoje će i dalje biti vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, ali više neće uživati u kraljevskim povlasticama. Najpre, moraju da vrate 2,4 miliona funti, koliko je koštala obnova njihovog doma, a taj novac za obnovu došao je od poreznih obveznika.

Jedna od odluka koju je kraljica donela odnosi se i na nakit koji je Megan koristila kada je postala članica kraljevske porodice, piše “Page Six“.

Američka glumica uživala je u tome što može posegnuti u bogatu kraljevsku riznicu nakita, ali sada joj pristup tamo zabranjen.

Čak je morala vratiti i deo nakita koji je dobila od kraljice, a kako britanski mediji pišu, među tim nakitom je i prsten koji je Megan nosila na dan venčanja, a koji je nekada pripadao princezi Dajani.

Inače, Meghan je obožavala stil princeze Dajane i najčešće je uzimala nakit koji je nekada pripadao Harijevoj mami i često je nosila minđuše i narukvice.

Nedugo nakon što je saznala šta njen unuk i njegova supruga planiraju kraljica je želela da Megan oduzme nakit koji je za njeno venčanje bio posebno napravljen za nju. Navodno je kraljica rekla princu Williamu da Meghan više ne sme da koristi nakit princeze Dajane i ova odluka je takođe uticala na odnos između Williama i Harryja.

Radilo se o nakitu koji je nastao iz delova nakita koji su pripadali princezi Dajani, ali na kraju se kraljica ipak predomislila i dopustila je Megan da zadrži taj nakit.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top