Evo kako da čitaš knjige besplatno na internetu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U Srbiji je večeras proglašeno vanredno stanje, što znači da od sutra ne rade škole, fakulteti, javni prevoz saobraća izmenjenim režimom, a kafići i restorani rade skraćeno.

Iako će se deo nastave odvijati preko televizijskih kanala RTS 3 i RTS Planeta, imaćeš dosta slobodnog vremena, koje možeš da popuniš – čitanjem.

Online servis za čitanje knjiga, Bookmate, svim novim članovima koji se registruju daje 30 dana bepslatnog korišćenja usluge.

„Vrlo moguće da su tvoji planovi za nezaboravno putovanje ovih dana propali, a da je najbolja prijateljica sama sebe stavila u karantin jer – nikad se ne zna! Ipak, to što ti ne možeš da potražiš zabavu van kuće, ne znači da zabava ne može da stigne do tebe,“ kažu na ovom sajtu.

Da gledaš, napravi nalog besplatno na zvaničnom sajtu Bookmatea – ne zaboravi da uneseš kod SEDIGDESI za 30 dana besplatnog čitanja.

Šta je Bookmate?

Bookmate je najlakši način da uživaš u knjigama. To je aplikacija za čitanje na mobilnim uređajima, na kojoj te čeka na hiljade knjiga.

Kako se koristi?

Na ovom linku unesi kod SEDIGDESI, a potom napravi nalog koji će ti omogućiti da uživaš u knjigama 30 dana besplatno.

Šta možeš da čitaš?

Čeka te na hiljade knjiga, što prevedenih na srpski jezik, što na engleskom jeziku. Romane Džordža R.R. Martina, autora Igre prestola, Dž. K. Roling, koja je napisala Harija Potera, bestselere Suludo bogati Azijci, Male žene, After… i mnoge druge.

Šta čekaš? Registruj se odmah! 

POSLEDNJE VESTI