Evo ko je pomagao holivudskim zvezdama oko odabira i šivenja venčanica

(foto: Hellomagazine)

Dan venčanja podrazumeva puno truda, ulaganja i organizacije, posebno ako se radi o zvezdama Holivuda, a izbor venčanice ipak je najvažnija stvar oko koje se dame naročito angažuju.

Tako su se slavne ličnosti založile da taj dan blistaju posebnim sjajem, a kada je u pitanju bio izbor haljine Angeline Jolie, angažovan je Luigi Massi iz Ateliera Versace, koji je za nju kreirao jedinstvenu venčanicu ukrašenu crtežima njene dece.

Haljinu Eve Longorie kreirala je Victoria Beckham, koju je glumica nazvala neprikosnovenom inspiracijom.

Sarah Jessica Parker izabrala je, neočekivano, crnu, dugu haljinu kada se 1997. godine udavala za Matthew Brodericka. “Opterećivalo me je da trošim vreme na biranje venčanice. Postoji radnja u kojoj ima tačno ono što se meni sviđa, otišla sam tamo i uzela ono što su mi ponudili”, izjavila je tada Sarah.

(foto: Leo Sorel)

Kim Kardashian je dizajniranje svoje posebne haljine prepustila Riccardu Tisci, tada kreativnom direktoru Givenchyja, a vredela je, prema nekim navodima, čak pola miliona dolara.

kim k
(foto: Instagram)

Beyonce je na svom venčanju nosila haljinu koju je kreirala njena majka Tina.

bey
(foto: Screenshot)

Sofia Vergara se odlučila za Zuhair Murad haljinu, a tada je govorila da ne želi da sa 43 godine izgleda kao devica koja se udaje, već preferira sexy izgled, te da, s obzirom na to da se drugi put udaje, neće imati veo. Na njenoj haljini radilo je trideset dvoje ljudi čitavih 1, 657 sati.

(foto: Instagram/sofiavergara)
(foto: Instagram/sofiavergara)

Povezane vesti

Back to Top