Evo koju ulogu će igrati Kim Basinger u filmu ’50 nijansi mračnije’

Kao što vidite, ona je rodjena za ovu ulogu! (foto: WENN)
Kao što vidite, ona je rodjena za ovu ulogu! (foto: WENN) Opa, prelepa starija plavuša koja odiše seksepilom i zavodljivošću? Pitamo se koju će ulogu Kim Basinger igrati?
E! News je potvrdio da je 62-godišnja glumica potpisala ugovor da se pridruži glumačkoj ekipi dugo očekivanog nastavka Pedeset nijansi sive, Pedeset nijansi mračnije. Kao što ste i očekivali, Basinger će igrati ulogu Elene Lincoln, koja je poslovni partner Christiana Greya, i, još bitnije, njegova bivša ljubav koja ga je i uputila u svet S&M-a. Da li je vidite u tome? Mi je totalno vidimo. Ovo nije prvi put da Basinger prihvata erotsku ulogu u filmu.Prvi put se pojavila na sceni u 1986. u filmu 9 i po nedelja, gde je igrala asistentkinju u galeriji koja je bačena u seksualni uragan prepun kože i vezivanja sa trgovcem sa Volstrita, koga je igrao Mickey Rourke. Kao što vidite, ona je rodjena za ovu ulogu. Jamie Dornan se vraća da igra prezgodnog milijardera, uporedo sa svojom koleginicom Dakotom Johnson, koja igra ulogu Anastasie Steel. James Foley će režirati i Pedeset nijansi mračnije i Pedeset nijansi oslobodjeni, dok će Niall Leonard prilagodjavati scenario. Film, čija produkcija počinje sredinom februara, će biti pusten u javnost u febraru 2017. godine.

4 Responses

  1. Iskreno, mislim da joj nece odgovarati uloga jer je Kim malo starija za lik Elene. Ipak je ona opisana kao atraktivna i lijepa zena, sto ne kazem da Kim nije, ali sam zamisljala Elenu malo mladjom. Mislim da bi Rosamund Pike ova uloga savrseno odgovarala.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI