Prati nas

Evo zbog koga je Milena Ćeranić odustala od TLZP!

Zbog bivšeg dečka odustala od učešća! (foto: Facebook)

Zbog bivšeg dečka odustala od učešća! (foto: Facebook)

Iako se približava početak emitovanja šou programa Tvoje lice zvuči poznato, jedna od sigurnih učesnica Milena Ćeranić u poslednjem trenutku odustala je od učešća i to zbog svog bivšeg dečka Nemanje Stevanovića.

Zašto je Marina Visković odbila učešće u TLZP?

“Milena je bila oduševljena pozivom organizatora i jedva je čekala početak takmičenja, ali kada je čula da je svoje učešće potvrdio i Nemanja, istog trenutka je odustala. Jednostavno, ne želi da se sreće sa njim niti da ima bilo kakve dodirne tačke sa Stevanovićem. Odmah je pozvala organizatore i rekla da ima dosta zakazanih nastupa, zbog kojih neće moći da bude učesnik projekta. Iako joj je bilo krivo što otkazuje, Milena nije imala drugog rešenja”, govori izvor.

Glavna zvezda druge sezone TLZP biće…

Redakcija Tracara.com

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. lm

  10. 09. 2014. at 01:31

  ma da, kako da ne…

 2. Luka Pejcic

  10. 09. 2014. at 15:30

  Milena Ceranic je lepo postupila jer Nemanja Stefanovic nije dostojan da Milena sebi dozvoli toliki blam jer ucestvovati zajedno sa Nemanjom znacilo bi da Milena priznaje da je ljubomorni smeker bio u pravu kada se kukavicki odnosijo prema Mileni a pogotovo posle zbivanja na Farmi gde je junak pokazao svoje lice i ljubomorno srce. Damo pravilno ste postupili sto ste odbili ucesce sa Nemanjom. LUKA

 3. Jelena je

  10. 09. 2014. at 16:07

  ahahhahhahaha Milena Ceranic dama ! aahahhahahahah! Luka cime se drogiras?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije

To Top