Evrovizija: Pogledajte kako će izgledati Ninin nastup!

Naša ovogodišnja predstavnica na takmičenju za pesmu Evrovizije, studentkinja farmacije Nina Radojičić, imala je i drugu probu, na kojoj se sa svojim pratećim vokalima pojavila u kostimima. Pogledajte kako će izgledati njen nastup.

Portugal će ove godine predstavljati ulični muzičari Homens da Luta pesmom A luta é alegria. Bend čine braća Vasco Duarte poznatiji pod umetničkim imenom Falâncio i Nuno Duarte, koga Portugalci znaju pod imenom Neto. Njihove pesme su parodije na pesme nastale posle 1974. godine, odnosno Karanfilske revolucije u njihovoj zemlji.

Džez pevačica poljskog porekla Evelina Sašenko predstavlja Litvaniju na ovogodišnjoj Evroviziji. Predstaviće se pesmom C’est ma vie.

Ell i Nikki, predstavnici Azerbejdžana, prilično dobro se kotiraju na svetskim kladionicama, koje im prognoziraju četvrto mesto. Dvadesetjednogodišnji Eldar Gasimov – Ell, unuk je vrlo poznatog azerbejdžanskog glumačkog para, dok Nigar Jamal – Nikki svoju pevačku karijeru gradi iz Londona. Njih dvoje otpevaće pesmu Running scared.

Student biologije Loukas Giorkas predstavlja Grčku na ovogodišnjoj Evroviziji. Pobednik je prve sezone tamošnjeg X-factora. Pesmu Watch my dance izvešće sa hip-hoperom Stereo Mike, koji je prvi pobedik MTV Europe Music Awards u kategoriji Best Greek act.

Ovim tekstom završili smo predstavljanje učesnika koji se 10. maja u prvoj polufinalnoj grupi bore za ulazak u finale. Ko su vaši favoriti iz ove grupe?

Povezane vesti

Back to Top