Exit 2014. i u Novom Sadu i u Budvi!

U čast 15. izdanja EXIT Festivala jedan od najpopularnijih muzičkih festivala u Evropi ove godine trajaće sedam dana i biće održan u dve države!

EXIT 2014 biće održan na dobro znanom mestu, Petrovaradinskoj tvrđavi, najboljoj festivalskoj lokaciji na svetu, da bi nakon toga provod bio nastavljen na jednoj od najlepših plaža na Jadranu. Sa centralnom binom na plaži Jaz i nizom događaja na Velikoj plaži, u starom gradu u Budvi i u Kotoru, EXIT dobija i svoje morsko izdanje, SEA DANCE Festival, prekriveno peskom i školjkama.

U četvrtak, 12. decembra tačno u podne u prodaji će se naći ulaznice po ceni od 4.990 dinara, što je čak 60% popusta od regularne cene, za četiri dana EXIT Festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ali to nije sve! Oni koji kupe paket ulaznica u sklopu ove akcije automatski stiču ulaznicu za svih sedam dana EXIT AVANTURE, odnosno dobijaju ulaznicu za tri dana SEA DANCE Festivala potpuno besplatno!

Najbrži koji se 12.12. u 12h budu ulogovali na Gigstix.com, moći će da rezervišu do četiri paketa ulaznica po ovoj ceni. Broj promotivnih ulaznica je ograničen.

Redovna cena ulaznicaza EXIT Festival biće 11.990 dinara, a za SEA DANCE Festival 4.490 dinara.

Sledeće leto je u znaku EXIT AVANTURE koja nas vodi na EXIT, jedan od najboljih evropskih festivala, od 10. do 13. jula 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i na SEA DANCE Festival od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

Podsećanja radim prošlogodišnja EXIT R:Evolucija 2013 zabeležila je posetu od preko 200.000 ljudi.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top