Prati nas

Bizarno

Fanovi tvrde da je Prince predvideo svoju smrt

Prince rs

Teorije fanova (foto: PA/Wire/Press Association Images)

Obožavatelji lika i dela pevača Princea su juče ostali u šoku kada su mediji objavili da je preminuo u 57. godini života.  Kako su se slavni oprostili od legendarnog pevača možete pročitati OVDE.

Naravno, internet ne bi bio internet da odmah ne krenu razne teorije i nagađanja. Fanovi tvrde kako je Prince predvideo svoju smrt još pre 30 godina pesmom Sometimes It Snows In April.

Sometimes life ain’t always the way / Sometimes it snows in April (Ponekad život nije uvek način/ Ponekad pada sneg u aprilu) je navela fanove ove teorije da pomisle kako je Prince znao da će preminuti u proleće.

Jedan Twitter korisnik je napisao: “‘It snowed in April and then He died. Prince predicated his own death. #restinpeace” (Pao je sneg u aprilu, a onda je ON umro. Prince je predvideo svoju smrt. #počivajumiru)

Prince tviter rs

Uvek sam govorio da je #Prince prenosio poruku u toj pesmi (foto: Printscreen)

I to nije jedina pesma u kojoj su obožavatelji pronašli tragove. I u pesmi Let’s Go Crazy rečenica: And if the elevator tries to break you down, go crazy, punch a higher floor (I ako lift pokuša da te slomi, poludi, pritisni dugme za viši sprat).

Iako se zvanično još ne zna uzrok smrti, sumnja se da se pevač predozirao.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top