Search
Close this search box.

Farma 3: Farmeri u epizodi „Seksualni odnosi“!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Farmeri su tokom jučerašnjeg dana pokušali da reše misteriju „Sa kim je spavao Baki?“.

Pošto je denser rekao da ona sa kojom je spavao nije mlada, a nije ni baba izbor se sveo na Jasminu Anu i Zlatu Petrović. Dok mediji pišu da je Baki spavao sa Jasminom Anom, Eva Ras misli da se denserovim čarima prepustila Zlata, budući da su oboje, kako kaže, popodnevni leptiri.

Međutim, današnji Alo piše da je zapravo Sanja Stojanović devojka sa kojom se Baki valjao u senu!

„Sve se dogodilo jednog utorka, kada je bila žurka. Dvoje farmera je iskoristilo momenat dok su ostali cirkali i uživali u muzici, iskralo se i nestalo u mraku imanja i „odradilo posao“. Inače, ovo otkriće toliko i ne iznenađuje bolje poznavaoce dešavanja na farmi, koji su primetili da se Sanja ubedačila, ali su mislili da je to zbog Katarininog povratka na imanje. Međutim, istina je sasvim drugačija, Sanja je osetila da je ostali farmeri čudno posmatraju i da je ogovaraju iza leđa, te je proteklih dana bila vidno neraspoložena, pravdajući se umorom. Pevačica je inače produkciji davala i intervjue o tome ko je imao seks sa Bakijem, u kojima se odlično snašla pravdajući se da ne zna ko bi mogla da bude ta osoba“- rekao je izvor blizak produkciji za Alo.

Bilo kako bilo, izgleda da je seksualnih odnosa na Farmi zaista bilo! Međutim, čini se da ćemo za detalje i pikanterije morati još malo da se strpimo.

POSLEDNJE VESTI

PROČITAJ I OVO: