Search
Close this search box.

Farma 3: Vendi nazvala Zoranu mečkom!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Monotoniju na Pinkovoj farmi, nastalu nakon famozne žurke, prekinula je naravno Vendi! „Tihi rat“ koji je vodila protiv Zorane Pavić nastavila je i na imanju, rekavši da njena koleginicaliči na mečku. Pogledajte više nego zanimljiv klip, gde Vendi izlaže definiciju Zorane!

Eva Ras otkrila je farmerima da seks nije imala trideset godina, od smrti njenog supruga Radomira. To je ne sprečava da vodi glavnu reč, kad god se priča o seksu. Tako je dok su svi farmeri bili u njivi, rekla da Bane treba da dođe na njivu, pošto je to najbolje mesto za seks.

Zlata Petrović otkrila je da je muvao direktor Granda, Saša Popović.

Sednem u separe i tu je Saša sa nekim društvom i jedna naša koleginica igra oko njega polomi se tu, a on meni naočarima onako, šmekerski… Ja odmah nisam ni skontala, a on opet traži moj pogled pa nazdravlja i sve tako redom iako se ova pored njega razbi od mešanja. Vreme je tako prolazilo, a on me gleda i ne pušta… Na kraju sam morala, a i želela, u toalet i kada sam prolazila pored njega on mi kaže: ‘Sve u životu imaš, samo ti fali da se prezivaš Popović„, ispričala je Zlata farmerima prilikom rada u bašti.

Baki i Bane sukobili su se zbog Ekrema. Denser je otkrio da maneken nosi tange, što je rastrubio svim ostalim farmerima. Branislav se branio da je to sve fore radi. Baki nije verovao da Bane zaista nosi tange, pa je morao par puta da mu zaviri u trenerku!

POSLEDNJE VESTI

PROČITAJ I OVO: