Prati nas

Farma drama: Policija (opet) privela Kristijana Golubovića

Kristijan-Golubovic-photo-by-Slobodan-Pikula

Farmer kriminalac (Foto: S. Pikula)

Famer kriminalac Kristijan Golubović je opet priveden na saslušanje. Ovoga puta policija je to učinila zato što je pretio nekim svojim saigračima, ali i zbog nanošenja teških telesnih povreda Jeleni Mikošević Balerini.

Kako piše Kurir, u policijskoj stanici u Barajevu počelo je saslušanje kriminalca Kristijana, po nalogu osnovnog tužilaštva u Mladenovcu.

On se ovog puta tereti za ugrožavanje sigurnosti Maje Nikolić, Alena Mukulića i Radeta Lazića, kao i zbog povreda koje je naneo Balerini.

“Ako bude saslušan u svojstvu građanina, moje prisustvo nije potrebno, jer nije osumnjičeni. Prema mojim saznanjima, Kristijan će odgovoriti na sva pitanja. Po meni, nema osnova sumnje za pokretanje krivičnog postupka, i vrlo brzo će biti vraćen na imanje. Nije mi jasno zbog čega tužilaštvo uopšte i poziva njega ponovo, jer se radi o rijalitiju i sve te stvari su dozvoljene zarad gledanosti”, izjavio je Golubovićev advokat Gvozden Grgur za Kurir.

Inače, Miloševićeva je nakon povrede koju joj je zadao Kristijan završila u bolnici u Novom Sadu, gde se i sad nalazi. Blic prenosi, da je Balerina dala izjavu policiji u kojoj je potvrdila da joj je Golubović polomio nos.

Maja Nikolić se ne boji farmera kriminalca, jer ima sina koji joj ‘čuva leđa’.

 

1 komentar

1 komentar

  1. Tyson

    09. 03. 2016. at 21:38

    DEBELI Golubović opet LAŽEŠ ko i uvek?! Seti se, tebi je uzeo nevinost u popravnom domu brkati ĐOKA i tada si imao 14 godina! A onda se taj vaš SEX redovno nastavljao 3-4 godine! A kasnije po zatvorima debeli ti si lično drmao zatvorenike a to zna cela Srbija i mnogo šire! U LINZU u Austriji te u MMA meću onaj Albanac nokautirao a ti si opet lagao…a momak taj ti dao 10.000 € jer si plakao, da nemaš od čega da živiš i da ti je supruga trudna, bio sam prisutan a ti ovde prosipaš lažne priće kao pustio si mu ahahaha. Pa postoji snimak tog meča i sve se odlično vidi! BIO i OSTAO si najveći LAŽOV!!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top